OGLASILA SE SNS: Sad je sve poznato o slučaju DETLIĆ!
SNS se oglasila povodom požara, Foto: Espreso.co.rs

demant

OGLASILA SE SNS: Sad je sve poznato o slučaju DETLIĆ!

Kako se navodi u saopštenju, razlog što ovakve stvari nisu mogle da se čuju u medijima u "interpretaciji kako to žele Djilas, Jeremić, Obradović i Živković", zapravo leži u tome što "ne nasedaju svi kao oni na lažne priče"

Objavljeno:

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da na Banovom brdu nije spaljen restoran "Detlić", kako je ranije naveo Forum mladih Nove stranke, već da je samo došlo do "zadimljenja dimnjaka".

"Tako su u svojoj nameri da ućare najsitnije političke poene, danas izmaštali alarmantno stanje na Banovom brdu, te krenuli od toga da je spaljen restoran 'Detlić' i da o tome nije moglo da se čuje ništa ni u jednom mediju, zbog kontrole medija", navodi se u saopštenju SNS-a.

Kako se navodi u saopštenju, razlog što ovakve stvari nisu mogle da se čuju u medijima u "interpretaciji kako to žele Djilas, Jeremić, Obradović i Živković", zapravo leži u tome što "ne nasedaju svi kao oni na lažne priče".

SNS dodaje i da je automobil koji je izgoreo u blizini zgrade opštine "ni manje ni više nego automobil jednog gradjanina koji se usred kvara samozapalio".

Forum mladih Nove stranke saopštio je ranije danas da "javnost iz nepoznatih razloga nije obaveštena" o tome da su na Banovom brdu u 24 sata spaljeni restoran "Detlić" i pivnica "Friends", da je u neposrednoj blizini zgrade opštine izgoreo automobil, kao i da je u hodnik jedne stambene zgrade podmetnuta ručna bomba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.