POSLANIK SNS BAHATO PARKIRAO AUTO NA MESTO POSLANICE SA INVALIDITETOM! Skandal ispred Skupštine Srbije (FOTO)
Poslanik parkirao auto na mesto predviđenom za osobe sa invaliditetom, Foto: Twitter

BRUKA!

POSLANIK SNS BAHATO PARKIRAO AUTO NA MESTO POSLANICE SA INVALIDITETOM! Skandal ispred Skupštine Srbije (FOTO)

Ovo je stvarno problem...

Objavljeno:

Samostalna narodna poslanica u Skupštini Srbije Ljupka Mihajlovska na svom profilu na društvenoj mreži Tviter objavila je fotografiju automobila narodnog poslanika koji je svoje vozilo parkirao na mesto rezervisano za automobile kojim upravljaju osobe sa invaliditetom.

"Žao mi je, ma ko da je od kolega, ali sledi javna prozivka za svesno zauzimanje MOG parking mesta jer sam LIČNO pisala dopis Skupštini", napisala je Mihajlovska i postavila fotografiju na kojoj se vidi kako je automobil marke "Kia" nepropisno parkiran.

Mesto za vozila kojim upravljaju osobe sa invaliditetom jasno je označeno i vidljivo, tako da ostaje da se vidi zbog čega je to urađeno.

Kako saznajemo reč je automobilu čiji je vlasnik poslaniku Srpske napredne stranke Vlado Babić, lekar po zanimanju, a pored poslaničke funkcije on je i predsednik Sekcije medicine rada Društva lekara Vojvodine.

Babić radi i u Domu zdravlja “Dr Đorđe Lazić” u Somboru. Predsednik je i Atletskog kluba “Maraton” iz Sombora. Za mesto narodnog poslanika izabran je na izborima 2014. godine, a mandat mu je potvrđen i nakon parlamentarnih izbora 2016. godine.

Pozvali smo Babića kako bi nam objasnio sporni detalj, međutim poslanik Srpske napredne stranke nije odgovarao na pozive naše redakcije, kao ni na 4 poruke.

Čekali smo na njegov odgovor punih 5 dana, ali očigledno je da ne želi da komentariše ovo bahato parkiranje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.