JOVANOVIĆ: Pozdravljamo ostavku Simonovića, neka se spremi Vesić!
On je u ime odborničke grupe SzS kazao da ih „ova mala pobeda neće uljuljkati, već samo učvrstiti u borbi da se izvojuje konačna pobeda u Beogradu!, Foto: Printscreen / Youtube

OŠTRO!

JOVANOVIĆ: Pozdravljamo ostavku Simonovića, neka se spremi Vesić!

On je u ime odborničke grupe SzS kazao da ih „ova mala pobeda neće uljuljkati, već samo učvrstiti u borbi da se izvojuje konačna pobeda u Beogradu

Objavljeno:

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini grada Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović pozdravio je ostavku Dragoljuba Simonovića na mesto predsednika Gradske opštine Grocka, ali i poručio da to nije dovoljno.

„Politički pritisak i pritisak javnosti je ovaj put urodio plodom, ali smo duboko svesni da se brojne nepravde i ogromna materijalna šteta i korupcija na teritoriji grada Beograda ne mogu zaustaviti dok dvojac Radojičić-Vesić takođe ne bude prinuđen da podnese ostavku“, rekao je Jovanović.

On je u ime odborničke grupe SzS kazao da ih „ova mala pobeda neće uljuljkati, već samo učvrstiti u borbi da se izvojuje konačna pobeda u Beogradu.

Simonoviću poručujemo da ga ostavka neće osloboditi odgovornosti za pokušaj ubistva Milana Jovanovića, ali i za malverzacije o kojima je Jovanović pisao“, zaključio je Jovanović.

BONUS VIDEO:

CENTAR GRADA BLOKIRAN! CarGo organizovao novu protestnu vožnju! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Savez-za-srbiju.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.