3 U 1 KALCIJUM, MAGNEZIJUM i CINK: Ovaj trik u potpunosti će da zaštiti vaš organizam i učini vas pokretljivim!
Pojačajte vaš organizam, Foto: Profimedia

zdravlje

3 U 1 KALCIJUM, MAGNEZIJUM i CINK: Ovaj trik u potpunosti će da zaštiti vaš organizam i učini vas pokretljivim!

U kombinaciji kalcijum, magnezijum i cink u potpunosti štite zdravlje vašeg organizma, te su stoga odličan dodatak za dobro zdravlje celog tela

Objavljeno:

Kalcijum, magnezijum i cink, tri su supstance neophodne svakom organizmu.

Svaka od njih ima svoju posebnu ulogu i namenu. Kalcijum štiti kosu i kontroliše rad i sredinu bubrega, dok magnezijum štiti vaše srce, smiruje nerve i moždane funkcije, a cink se brine za lepotu kože, zdravlje reproduktivnih organa, vida i sluha.

U kombinaciji kalcijum, magnezijum i cink u potpunosti štite zdravlje vašeg organizma, te su stoga odličan dodatak za dobro zdravlje celog tela.

Šta svaka od supstanci čini za naš organizam?

Kalcijum – mineral od ključnog značaja za funkcionisanje čovekovog organizma. Učestvuje u brojnim procesima, od funkcionalnih do strukturalnih. 99% cele količine kalcijuma u organizmu nalazi se u kostima i zubima. Međutim, organizmu je kalcijum potreban za metaboličke procese. Tako, kada nema dovoljne količine u telu, organizam poseže za kalcijumom u kostima, a samim tim ih oslabljuje. Dakle, prava količina kalcijuma u krvi je od ključnog značaja za zdrave i čvrste kosti. Kalcijum igra važnu ulogu u čovekovom organizmu. Neophodan je za funkcionisanje nerava, ćelija, mišića i kostiju.

Magnezijum – mineral koji je potreban svakom organu ljudskog tela. Učestvuje u više od 300 metaboličkih funkcija u telu. Svaki organ u telu polazeći od srca, mišića i bubrega, zavistan je od prisustva magnezijuma. Više od 60% ukupnog magnezijuma u telu čoveka nalazi se u skeletu (u kostima i zubima), 27% se nalazi u mišićima, a 6-7% u ćelijama. Predstavlja nerazdvojni deo strukture nukleinskih kiselina, a od toga zavisi i rad ćelija. Odlično deluje na relaksaciju nervnih ćelija, a tako i na spavanje, razdražljivost i anksioznost. Najvažnije od svega, aktivira enzime i reguliše nivo bakra, cinka, natrijuma i vitamina D.

Cink – njegov uticaj je toliko veliki da je jako malo cinka dovoljno da pokrene metabolički proces. Cink pomaže pravilnom rastu i razvoju organizma, omogućava normalnu sintezu DNK, jača imuni sistem, a takođe ubrzava i zarastanje rana.

Ove tri supstance sada možete da uzmete odjednom. Sjajne kapsule Nature Essential – Kalcijum, Magnezijum, Cink (300 mg - 50 ) možete da poručite OVDE po ceni od samo 1.000 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

3 u 1
3 u 1 foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.