JAVIO SE I TRIFUNOVIĆ POSLE OBJAVLJENE FOTKE S NAPADAČEM NA KSENIJU: Od građana traži JEDNU STVAR (FOTO)
Iako je Segej Trifunović tvrdio da Vladulovića ne poznaje, na kraju se ispostavilo da se ipak znajU, Foto: Filip Plavčić

oglasio se

JAVIO SE I TRIFUNOVIĆ POSLE OBJAVLJENE FOTKE S NAPADAČEM NA KSENIJU: Od građana traži JEDNU STVAR (FOTO)

Trifunović se oglaiso na Tviteru

Objavljeno:

Petar Vladulović, uhapšen je danas zbog napada na aktivistkinju Kseniju Radovanović.

Iako je Sergej Trifunović tvrdio da Vladulovića ne poznaje, na kraju se ispostavilo da se ipak znaju. S obzirom da imaju zajedničku fotografiju, koja se manično deli društvenim mrežama, reklo bi se da su bar poznanici.

Nakon što su se društvene mreže usijale zbog fotografije lidera PSG i pomenutog Vladulovića, i sam Trifunović se oglasio na Tviteru.

Naime, on je zatražio da svi koji imaju bilo kakve fotogafije sa njim, podele na ovoj društvenoj mreži.

Većina njih je Trifunovićevu molbu shvatila ozbiljno, te su komentari preplavljeni fotografijama.

Pogledajte:

Podsetimo, pripadnici MUP, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su P.V. (42) zbog sumnje da je prvo vređao, a potom i fizički nasrnuo na aktivistkinju Kseniju Radovanović. On se sumnjiči da je u noći između 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Napadač se, kako je Radovanović rekla medijima, bio u društvu glumca i svežeg političara, lidera PSG Sergeja Trifunovića. Trifunović je prvo tvrdio da tog čoveka uopšte ne poznaje i nije želeo da otkriva njegov identitet, a onda je priču delimično revidirao navodeći da je reč o osobi koja je bila u društvu njegovog poznanika iz grada.

On je naveo i da sam incident i udarac koji je pretrpela Radovanović nije video, ali je obrazložio da je akter tog napada "prilično jak i nabildovan tip".

Rekao je i da posle udarca napadač odmah izleteo napolje, "valjda da bi sprečio sebe da napravi dalje sra*e". Za njim je, prema Trifunovićevim rečima, prvo izašao zajednički poznanik, a onda i on sam.

BONUS VIDEO: To je zvučalo kao: jebaću ti mater, polomiću ti noge! Sergej Trifunović samo za Espreso.co.rs objašnjava šta mu je sve rekao Nenad Čanak (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.