MOGUĆ RASKOL U POKRETU DVERI: Nakon što su dali ŠUT KARTU Srđanu Nogu, Bošku ostala verna samo MARIJA JANJUŠEVIĆ
Srđan Nogo i Boško Obradović, Foto: Nebojša Mandić

PREOKRET

MOGUĆ RASKOL U POKRETU DVERI: Nakon što su dali ŠUT KARTU Srđanu Nogu, Bošku ostala verna samo MARIJA JANJUŠEVIĆ

Iz pokreta Dveri nisu želeli da komentarišu isključenje najbližeg saradnika!

Objavljeno:

Lider Dveri, Boško Obradović nema nameru da se oglašava i komentariše odluku disciplinkse komisije Pokreta Dveri o isključenju Srđana Noga iz stranke, niti da se bavi tom temom jer kako kažu, to nije političko pitanje, već pitanje kršenja stranačke discipline

- Preporičujemo vam da se za sve dodatne informacije obratite članovima Disciplinske komisije ili predsednuku izvršnog odbora Borku Puškiću poručeno je iz informativne službe Dveri.

Za sada je Obradoviću bezrezervno odana jedino Marija Janjušević, objašnjava izvor Danasa.

Takođe, prosleđeno je i saopštenje predsednika IO Dveri u kome se kaže da je disciplinski posrupak protiv Noga pokrenut i vođen po pravilima, a da je on svoju kandidaturu za predsednika stranke objavio na Fejsbuku kako bi diskreditovao pokret.

On već dugo vodi samostalnu politiku i očigledano želi da svoju političku karijeru nastavi samostalno. Dveri ne mogu imati dve politike, već samo jednu, onu utvrđenu na Glavnom odboru i Predsedništvu Pokreta. Odluke Pokreta moraju da se poštuju, to važi za svakog člana Dveri i tu nema kompromisa. Posle odluke Disciplinske komisije kao nadležnog organa Pokreta to više nije tema za Dveri, kaže Puškić.

A iz Dispiplinske komisije Dveri poručuju da nisu tačne tvrdnje da Srđna Nogo nije znao šta mu se stavlja na teret, kao i da nije imao vreme za svoju odbranu.

U saopštenju Dveri nije bilo odgovora da li će isključenje Noga dovesto do cepanja Srpskog pokreta Dveri, ali i nestanka političkog kluba ove stranke, koji je odlaskom Miladina Šverlića i Srđana Noga na zakonskom minimunu.

Ipak, nisu želili da komentarišu isključenje najbližeg saradnika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.