ĐUKA SE NAMERAČIO NA BOŠKA ZBOG NOGA? Ispljuvao ga surovo, pa ga nazvao DIKTATOROM (FOTO)
Boško Obradović našao se na meti prozivki Vladimira Đukanovića, Foto: Beta Miloš Miškova / Dado Đilas / Filip Plavčić

pljušte prozivke

ĐUKA SE NAMERAČIO NA BOŠKA ZBOG NOGA? Ispljuvao ga surovo, pa ga nazvao DIKTATOROM (FOTO)

Vladimir Đukanović i u "Dveri čorbi" mirđija

Objavljeno:

Poslanik Srđan Nogo isključen je u utorak iz Dveri.

Odluku o tome donela je diciplinska komisija stranke zbog, kako kažu, "kontinuiranog delovanja suprotno odlukama najviših organa Pokreta, čime je grubo prekršio Statut".

Zaključili su da je delovanje Noga "ozbiljno ugrozilo ugled Dveri i urušilo osnovne programske ideje".

Postupak protiv Noga je pokrenut nakon što je na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu doneo vešala. Prethodno je isključen iz Predsedništva, zato što je rekao da premijerka Ana Brnabić, ako je parafirala Dablinski sporazum sa EU o migrantima, "treba da bude obešena na Terazijama, a pored nje i Aleksandar Vučić".

O poljuljanim delovanjima u srpskom pokretu Dveri, komentarisoa je i poslanik SNS Vladimir Đukanović. On se ovog puta obrušio na predsednika Dveri Boška Obradovića.

Naime, na svom zvaničnom Tviter profili, Đukanović je napisao da ga baš briga šta se zbiva u političkoj partiji Dveri, te da o njima misli sve najgore, a zatim Obradovića prozvao, upitavši se, "odakle Bošku obraza da nekog optuži za diktaturu? Još je dodao da je Obradović izbacio Noga iz stranke jer je on najavio da će se kandidiovati za predsednika Srpskog pokreta Dveri na predstojećim izborima, koji će se održati do Vidovdana.

Podsetimo, Nogo je sredinom februara na društvenim mreža napisao da je doneo odluku o kandidaturi za predsednika pokreta Dveri.

- Poštovani saborci, želim da vas obavestim da sam doneo odluku da se kandidujem za predsednika Srpskog pokreta Dveri na predstojećem izbornom Saboru, o čemu sam obavestio vrh Pokreta. Planiram da obiđem sve gradske i opštinske organizacije, i upoznam članstvo sa izbornom platformom, planom i programom. Očekujem da se vidimo u vašem mestu, i u konstruktivnom razgovoru zajednički doprinesemo jedinstvu i jačanju Dveri, i boljitku Srbije. Do pobede, za život Srbije!

Da li će lider Dveri Boško Obradović ostati nem na ove prozivke Đukanovića ili nas očekuje nastavak, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU - Danica Grujičić, najbolj srpski neurohirurg

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.