DVERI OBJASNILE ZAŠTO SU ISKLJUČILE NOGA: Postupak je vođen po svim pravilima!
Dveri ne mogu imati dve politike već samo jednu, onu utvrđenu na Glavnom odboru i Predsedništvu Pokreta, tvrde iz ovog pokreta!, Foto: Printscreen / Youtube

RAZDOR U STRANCI

DVERI OBJASNILE ZAŠTO SU ISKLJUČILE NOGA: Postupak je vođen po svim pravilima!

Dveri ne mogu imati dve politike već samo jednu, onu utvrđenu na Glavnom odboru i Predsedništvu Pokreta, tvrde iz ovog pokreta

Objavljeno:

Borko Puškić, predsednik Izvršnog odbora Dveri ističe da je Disciplinska komisija formirana u skladu sa Statutom i da je disciplinski postupak protiv Srđana Noga pokrenut i vođen po pravilima. „Činjenica da je Srđan Nogo nakon najave o pokretanju disciplinskog postupka objavio na fejsbuku vest o svojoj kandidaturi govori o njegovim namerama da ovaj postupak diskredituje i prikaže drugačije.

Srđan Nogo već dugo vodi samostalnu politiku i očito želi da svoju političku karijeru nastavi samostalno. Dveri ne mogu imati dve politike već samo jednu, onu utvrđenu na Glavnom odboru i Predsedništvu Pokreta.

Odluke Pokreta moraju da se poštuju, to važi za svakog člana Dveri i tu nema kompromisa. Posle odluke Disciplinske komisije kao nadležnog organa Pokreta to više nije tema za Dveri. Posvećeni smo obeležavanju jubileja 20 godina Dveri i protestima u više od 60 gradova Srbije i smatramo da sve opozicione snage treba usmeriti na rušenje vlasti.“ – smatra Puškić.

Iz Disciplinske komisije Dveri poručuju da nisu tačne tvrdnje da Srđan Nogo nije znao šta mu se stavlja na teret i da nije imao priliku za svoju odbranu. U skladu sa pravilima obavešten je o tome da je i zbog čega je pokrenut disciplinski postupak i Disciplinska komisija nije donosila odluku dok nije istekao rok za žalbu. Ključna tema kojom se bavila komisija nije bilo nošenje vešala već kontinuirano nepoštovanje odluka organa Pokreta i javno istupanje mimo zvanične politike i stavova koji su usklađeni na najvišim organima Pokreta.

BONUS VIDEO:

CECA NA SASLIŠANJU U VIŠEM SUDU! KARLEUŠA JOJ OPET NE SME NA OČI: Ražnatovićeva na vreme stigla u sud, od JK ni danas ni traga ni glasa! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.