BOŠKO OBRADOVIĆ OČI U OČI SA LAVROVIM I HIRURGOM U KREMLJU! Dveri prenele sve detalje ovih SUSRETA
Boško Obradović sa Sergejom Lavrovim u Rusiji, Foto: Fejsbuk

NA SVEČANOSTI U MOSKVI

BOŠKO OBRADOVIĆ OČI U OČI SA LAVROVIM I HIRURGOM U KREMLJU! Dveri prenele sve detalje ovih SUSRETA

U delegaciji Dveri bili su poslanici Boško Obradović i Ivan Kostić

Objavljeno: 09:40h

Delegacija pokreta Dveri prisustvovala je u Rusiji proslavi 10 godina od uvođenja u tron patrijarha moskovskog i sve Rusije Kirila, a lider pokreta Boško Obradović nakratko se susreo sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim.

"Pored prisustva visokih predstavnika Srpske pravoslavne crkve i ambasade Srbije, Dveri su imale tu čast da budu jedina politička delegacija iz Srbije na ovom velikom događaju u Moskvi, na poziv skupštinskog odbora za religiozna pitanja", piše u saopštenju pokreta Dveri.

Kako je navedeno, u dvorcu u Kremlju upriličena je velika svečana akademija tim povodom, a potom i prijem u hramu Hrista Spasitelja.

Pored Lavrova, Obradović se sreo i sa legendarnim vodjom "Noćnih vukova" Aleksandrom Zaldastanovim, Anom Kuznjecovom, popadijom i majkom šestoro dece koja se nalazi na funkciji ombudsmana za prava dece, mitropolitom Tihonom Ševkunovim, autorom čuvene i u Srbiji veoma čitane knjige "Nesveti a sveti", kao i poznatim ruskim televizijskim novinarom i političarem Aleksejem Puškovim.

U delegaciji Dveri bili su poslanici Boško Obradović i Ivan Kostić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.