Čanak tvrdi: Šešelj me je vređao, pa su me njegovi batinaši napali!
Foto: Fonet

sukobili se

Čanak tvrdi: Šešelj me je vređao, pa su me njegovi batinaši napali!

Incident se desio na televiziji Hepi

Objavljeno: 13:56h

Lider LSV Nenad Čanak izjavio je da ga je lider radikala Vojislav Šešelj “vređao na najgrublji mogući” i da ga je napalo Šešeljevo obezbeđenje.

On je novinarima u parlamentu rekao da se incident desio na televiziji "Hepi", gde su obojica gostovala jedan posle drugog u jutarnjem programu.

Incident je, po njegovim rečima, sprečio poslanik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić, koji mu je pomogao da izađe iz te televizije.

foto: Fonet

- Osuđeni ratni zločinac i poznati zlikovac Šešelj, koji je sticajem nesrećnih okolnosti poslanik u ovom parlamentu, ponovo je počeo da dovlači batinaše da plaše ljude, da prete, a mene eto su i fizički napali - rekao je Čanak. On je zatražio da MUP privede Šešeljevo obezbeđenje, da se počinioci identifikuju, a Šešelj da bude izložen primeni zakona kojim mu se oduzima mandat poslanika da bi mogao da odgovara za uvrede i pretnje upućene njemu i drugim kolegama u Skušptini.

- Ukoliko MUP i pravosudni organi to ne urade mi ćemo biti prinuđeni da se branimo kao što smo to činili devedesetih godina, što nikome nije u interesu. Ja se pred ratnim zločincima i zlikovcima tipa Šešelja neću povlačiti, a branićemo se svim raspoloživim sredstvima - rekao je Čanak.

Bonus video:

(KURIR TV) MILOVE MUKE SA ŠAMPANJCEM: Ni 30 godina iskustva nekad ne pomaže

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.