DAJTE MU KRUNU, DAJTE CARU KRUNU! Čovek se probio kroz nekoliko prstenova Vučićevog obezbeđenja i počeo da viče iz sveg glasa! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

ozbiljna prozivka

DAJTE MU KRUNU, DAJTE CARU KRUNU! Čovek se probio kroz nekoliko prstenova Vučićevog obezbeđenja i počeo da viče iz sveg glasa! (VIDEO)

Muškarac je bio ispred Skupštine i kad je Vučić prolazio počeo je da uzvikuje "Bravo, bravo! Dajte mu krunu, zaslužio je"

Objavljeno:

U isto vtreme, naša reporterka doživela je neprijatnost ispred Skupštine, kad je izveštavala sa inauguracije predsednika Aleksandra Vučića, i nadadnuta je od strane simpatizera SNS.

foto: Printscreen, Ilustracija

Pokušala je da uzme izjavu od starijeg čoveka koji je došao da protestuje, međutim, u tome je sprečena. Jedan od naprednjaka počeo je rukama da je gura, a onda je usledila i rečenica "Hoćeš da ti lupim šamar".

NIJE BILO NAPADA! SVAKO KO DOĐE NA TUĐI SKUP DA PROVOCIRA TREBA DA DOBIJE ŠLJAGU! Ovako na ispade pristalica SNS reaguju iz vladajuće koalicije!

SRBIJANKA TURAJLIĆ O NAPADIMA NA NOVINARE: To je nedopustivno, nije dovoljno izviniti se! (FOTO)

Pored naše novinarke, slično su prošli i novinari Danasa, Insajdera, Radio Beograda, Vajsa.

foto: Espreso.co.rs

Skandalozno ponašanje pristalica SNS prema novinarima osudili su svi opozicioni lideri, kao i mnoge javne ličnosti, dok su izjave nekih poslanika vladajuće koalicije bile poražavajuće.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.