DAJTE MU KRUNU, DAJTE CARU KRUNU! Čovek se probio kroz nekoliko prstenova Vučićevog obezbeđenja i počeo da viče iz sveg glasa! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

ozbiljna prozivka

DAJTE MU KRUNU, DAJTE CARU KRUNU! Čovek se probio kroz nekoliko prstenova Vučićevog obezbeđenja i počeo da viče iz sveg glasa! (VIDEO)

Muškarac je bio ispred Skupštine i kad je Vučić prolazio počeo je da uzvikuje "Bravo, bravo! Dajte mu krunu, zaslužio je"

Objavljeno:

Tokom inauguracije Aleksandra Vučića, koju je obeležio miting SNS-a ispred Skupštine, kontramiting opozicije, kao i napadi na novinarku Espresa i novinare Danasa, Insajdera, Vajsa i Radio Beograda, jedan čovek uspeo je da se provuče pored silnog obezbeđenja i "isproziva" novog predsednika!

HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Simpatizeri SNS brutalno napali novinarku Espresa! (VIDEO)

NAPADI NA NOVINARE ODMAH MORAJU PRESTATI! Uredništvo Espresa traži da se napadači na našu reporterku pronađu i kazne! (VIDEO)

On je bio ispred Skupštine i kad je Vučić prolazio počeo je da uzvikuje "Bravo, bravo. Dajte mu krunu".

Stefanoviću, kome da se novinar žali kad ga vaši batinaši maltretiraju? Istim onim koji će mu sutra zakucati u pola noći na vrata?

Brutalnost Vučićevih pristalica najdirektnije je inspirisana njegovim ponašanjem! I SAŠA RADULOVIĆ OSUDIO NAPAD NA NOVINARE!

Batinaši i stranačka policija koja guši medijske slobode zahteva ozbiljnu istragu policije! ŠUTANOVAC O NAPADU NA NOVINARKU ESPRESO!

- Dajte caru krunu. Malo mu je da bude predsednik. Dajte mu krunu. Stavite mu krunu na glavu, dobro će mu pristajati. Bravo, bravo care - uzvikivao je ovaj čovek, koji se provukao nekako pored mnogobrojnog obezbeđenja.

foto: prtsc

On je skupio hrabrost, došao do Skupštine i ne mareći za posledice "isproživao" predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.