Vučić: Imam tri potencijalna kandidata za premijera Srbije! Ime budućeg šefa države ću saopštiti 11. ili 12. juna! (VIDEO)
Foto: Printscreen

vučić, jovanović, Šešelj...

Vučić: Imam tri potencijalna kandidata za premijera Srbije! Ime budućeg šefa države ću saopštiti 11. ili 12. juna! (VIDEO)

Odlazeći premijer Vučić govorio je o rezultatima u prethodne tri godine rada

Objavljeno: 09:19h
foto: printscreen

Premijer je poneo i dokumanta koja to dokazuju. Ovo je poslednji intervju predsednika Vlade Aleksandara Vučića pre stupanja na funkciju predsednika Srbije.

foto: Pintscreen

Vučić je rekao da očekuje da nezaposlenost do kraja godine padne još više, a da se zahvaljuje Ljubisavu Orboviću koji je pokazao da vodi računa o državi u vezi odnosa prema Zakonu o radu, o kome je bilo dosta otpora.

- Ima još teških mera, nekima se neće dopasti Zakon o platama, jer će oni u Beogradu da se pobune. Ima još problema u hemijskom sektoru, klečim pred Kinezima u vezi RTB Bor, jer nikakvih problema nema u Železari Smederevo. Zahvalan sam zaposlenima koji su shvatili da samo radom mogu da opstanu - rekao je on.

foto: Printscreen / Pink

Vučić je rekao da je lično učestovao u otvaranju 55 fabrika, i da će biti otvoreno još. On je naglasio da je kruna ulaganja poput Železare otvaranje IT centra kompanije Kontinental u Novom Sadu.

Vučić je najavio otvaranje novih Fabrika u Srbiji.

- Kruna je Kontinental, u smislu IT sektora, zapošljavanja naših inžinjera, time ulazimo u višu investicionu ligu. Naši inžinjeri će imati 1.500 evra prosećnu platu - rekao je Vučić.

- Meni su se svi smejali, doveo sam ovde i kineskog premijera i predsednika i Železaru smo rešili. Da li mislite da je to zato što je njima ona potrebna? To je zato što je neko stao pa molio. Sada ih molim napravite nam let prema Kini, zato smo ovde stavili znakove na kineskom...Sto posto nam je uvećan broj kineskih turista - istakao je novoizabrani predsednik.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.