Čepurin: Srbi se borili rame uz rame sa Crvenom armijom!
Foto: Fonet

DAn pobede

Čepurin: Srbi se borili rame uz rame sa Crvenom armijom!

Čepurin kaže da se ovog dana zahvaljuje i veteranima i navodi da se mnogo Srba borilo rame uz rame sa borcima Crvene armije
Objavljeno:

Posebno se zahvalio predsedniku vlade, izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, jer, kako kaže, visoko ceni njegovu čestitku ruskom narodu, koju je Vučić izgovorio na ruskom jeziku, kao i na njegovom učešću na prijemu. ŠEŠELJ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BG?! SRS se sprema za lokalne izbore Ambasador Rusije je rekao da će uraditi sve kako bi bila osigurana bezbednost ruskog i srpskog naroda, navodeći da to podrazumeva i razvijanje vojne i vojno tehničke saradnje.

foto: Fonet

- Želim srpskoj braći mirno nebo iznad glave, a našim zemljama - energični društveni i ekonomski razvoj, mir i prosperitet, istakao je Čepurin. On je svečani govor završio cestitajući Dan pobede rečima: "Slava narodima pobednicima". Prijemu u Ambasadi Rusije prisustvovali su premijer Aleksandar Vučić, ministri Aleksandar Vulin, Nebojša Stefanović i Ana Brnabić, patrijarh SPC Irinej, predsednici SRS Vojislav Šešelj, Dveri Boško Obradović, narodni poslanici, predstavnici diplomatskog kora i javnog i kulturnog života. (Espreso.co.rs/B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.