Čepurin: Srbi se borili rame uz rame sa Crvenom armijom!
Foto: Fonet

DAn pobede

Čepurin: Srbi se borili rame uz rame sa Crvenom armijom!

Čepurin kaže da se ovog dana zahvaljuje i veteranima i navodi da se mnogo Srba borilo rame uz rame sa borcima Crvene armije
Objavljeno:

Deveti maj je najveći dan za ruski i srpski narod. Pobeda, to je naše junačko nasleđe, rekao je Čepurin u ruskoj ambasadi, na svečanom prijemu povodom Dana pobede. Prijemu je i prisustvovao predsednik vlade i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić. TEODORA, NASTAVI DA ŽIVIŠ MOLIM TE! Napiši sebi pismo koje ćeš otvoriti za 30. rođendan... Pismo ovog oca nateraće vam suze na oči! (FOTO) Prijem je počeo minutom ćutanja za pale ruske i srpske vojnike. Čepurin kaže da se ovog dana zahvaljuje i veteranima i navodi da se mnogo Srba borilo rame uz rame sa borcima Crvene armije za oslobođenje Jugoslavije i cele Evrope.

foto: Fonet

- Moramo da pamtimo da je pobeda plaćena ogromnim brojem žrtava. Kako tvrde stručnjaci, kada bi za svakog poginulog u Drugom svetskom ratu bio objavljen minut ćutanja, svet bi onda ćutao 75 godina, rekao je ruski ambasador. Čepurin se zahvalio i svim građanima Srbije koji su učestvovali u komemoracijama i svima koji su se u utorak prošetali centrom Beogada zajedno sa "Besmrtnim pukom".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.