ROMANTIČNA LJUBAVNA PRIČA SA TUŽNIM KRAJEM: Evo šta su radili Mira Marković i Slobodan Milošević dok ga je posećivala u zatvoru!
Foto: Profimedia

ljubav koja nema granice

ROMANTIČNA LJUBAVNA PRIČA SA TUŽNIM KRAJEM: Evo šta su radili Mira Marković i Slobodan Milošević dok ga je posećivala u zatvoru!

U knjizi "Čuvao sam Miloševića", autor Dragiša Blanuša iznosi detalje koji se tiču zatvorskih poseta Mire Marković suprugu Slobodanu Miloševiću, koji su nekima naterali suze na oči
Objavljeno: 23:03h

Pravio brodiće od papira Razgovore su vodili o deci, političkim partnerima, ali i o velikim računima za struju i telefon, ekstraporezu koji moraju da plate. Evocirali su i uspomene iz mladosti i smejali se, a Slobodan Milošević je tada iz džepa izvadio sedam brodića napravljenih od hartije.

JONUZ MUSLIJU OPET PROVOCIRA: Srbi, što se ljutite? Albanija i Kosovo će se ujediniti, a jug Srbije je albanski!

- Rekao je snaji Milici da to da malom Marku. Mirjana je tada rekla da je, kad je bila mala, jednom prilikom od majke koja je bila u zatvoru za vreme rata dobila brodić od hartije koji je njena baka čuvala sve dok ona nije porasla - ispričao je svedok ovog susreta. Snaha Milica počela je da jeca, a za njom i Mirjana. Niz lice Miloševića otkotrljala se suza.

foto: Printscreen/Youtube/AP Archive

Mirino poslednje pitanje je bilo da li mu treba nešto posebno: - Meni sad ništa ne treba, ovde imam sve, a meni je najlepše kad ja znam da ste vi svi zdravi i da je vama dobro.

Čudno oblačenje Blanuša je primetio da Mira svaki put, previše napadno, doteruje frizuru, ogledajući se u ručno ogledalo, dok sede u sobi za posete. Mirjana je, kada je dolazila u posete, bila obučena nekako čudno, što je upadalo u oči. Često je nosila dosta nabranu dugu haljinu s cvetnim dezenom, a ponekad je nosila cipele koje su verovatno za neku drugu priliku, a ne za posetu zatvoru - visoku debelu štiklu u tri drečeće boje: plavoj, zlatnožutoj i ljubičastoj - sve fluorescentne. Nameće se pitanje da li je imala neki poseban razlog za to, i koji...

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.