PUTIN O SUSRETU SA VUČIĆEM: "Delim njegovu zabrinutost oko situacije u regionu"
Vladimir Putin, Foto: EPA-EFE/GAVRIIL GRIGOROV / SPUTNIK / KREMLIN POOL

javljeno je

PUTIN O SUSRETU SA VUČIĆEM: "Delim njegovu zabrinutost oko situacije u regionu"

Veliki projekti koje Kina i Rusija nameravaju da ostvare u narednih 30 godina su konkretni

Objavljeno:

Na kraju posete Kini, predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je, tokom konferencije za novinare, da se susreo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Razgovarao sam, usput, i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je zabrinut oko situacije u njegovom regionu, u Srbiji - kazao je Putin.

Dodao je i da "dele zabrinutost“.

Kako prenosi RT Balkan, sa predsednikom Kine Si Đinpingom Putin je razgovarao, kako je istakao, tri sata. Bilo je reči o ekonomiji, politici, situaciji na Bliskom istoku. Predsednik je dodao da zajedničke pretnje samo jačaju odnose Rusije i Kine.

Veliki projekti koje Kina i Rusija nameravaju da ostvare u narednih 30 godina su konkretni, ukazao je ruski predsednik, prenosi RT Balkan.

Ranije je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje srpskih novinara, rekao da se na kratko video sa predsednikom Ruske Federacije i da on "puca od samopouzdanja“.

I ruski i srpski predsednik učestvuju na međunarodnom ekonomskom i političkom forumu Pojas i put u kineskoj prestonici Pekingu.

Bonus video: RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

03:08

RUSIJA JE JEDINI ZAŠTITNIK EVROPSKIH VREDNOSTI!! Dimitrijević: Finska shvata da je ulazak u NATO greška, Putin dobija izbore!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.