Bila sam na izbornom mestu sa Zvezdinim košarkašem koji je čuvao kutije za SNS: Držao me zaključanu i gurnuo na babu! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

nije 1. april

Bila sam na izbornom mestu sa Zvezdinim košarkašem koji je čuvao kutije za SNS: Držao me zaključanu i gurnuo na babu! (FOTO)

Bivši košarkaš Crvene Zvezde čuvao je, verovali ili ne, za 1.500 dinara glasačke kutije: ovako sam se provela sa njim
Objavljeno: 22:36h

U 11 ujutru je počela naša mala tura po kraju s predsednikom biračkog odbora, a bivši košarkaš nam je ceo put prepričao svoju životnu priču, jadao se o brojnim povredama u karijeri i pokazivao fotke svoje dečice.

Valjao je fore iz osnovne škole, a kad smo došli kod jedne nemoćne, ali vidno raspoložene starice koja je insistirala da joj sednem u krilo, bacio me na nju i zapalio odatle!

Nekako sam uspela da se otrgnem iz krila bake željne društva, a onda smo stigli do sledećeg odredišta, gde mi je takođe priredio još jedno iznenađenje ovog puta mi ne dopustivši da izađem iz stana dvojice glasača kojima smo "banuli" u stan misleći da su kod kuće.

Posle nekoliko minuta me je naravno pustio, sit se ismejao, a onda se i iskupio odvevši mene i predsednika odbora na brzinsku kafu. Posle je svima prepričavao kako sam se bacila babi u krilo i šatro je molila da da glas stranci koju sam zastupala.

To naravno nije bilo tačno, ali mlade studentkinje su sa uživanjem i razjapljenom vilicom slušale priču i smejuljile se k'o lude.

Koprivica je zauzeo centralnu poziciju u biračkom odboru, otvorio četvore oči da ne bude ne daj bože nekih neregularnosti pu, pu i kad god nije bilo gužve, zabavljao mlade devojke svojim lovačkim pričama.

Jedna je čak otišla do kuće da se presvuče i vratila se ful namontirana, ali nije joj to mnogo uspeha donelo.

Na kraju, nijednu nije smotao, ali je zato pobedio njegov kandidat i vidno ga usrećio. Nakon zaključenog zapisnika bivši košarkaš je odjurio na Novi Beograd gde živi, a kako je ranije istakao, svojih 1.500 dinara daće u dobrotvorne svrhe.

foto: Espreso.co.rs

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.