Bila sam na izbornom mestu sa Zvezdinim košarkašem koji je čuvao kutije za SNS: Držao me zaključanu i gurnuo na babu! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

nije 1. april

Bila sam na izbornom mestu sa Zvezdinim košarkašem koji je čuvao kutije za SNS: Držao me zaključanu i gurnuo na babu! (FOTO)

Bivši košarkaš Crvene Zvezde čuvao je, verovali ili ne, za 1.500 dinara glasačke kutije: ovako sam se provela sa njim
Objavljeno: 22:36h

Nedelja je, šest sati ujutru, a ja na biračkom mestu na Vračaru kao član biračkog odbora. Sa mnom sedi dokona ekipica studenata i penzionera plaćena 1.500 dinara za ceo dan, a ni ja nisam ništa bolja jer šta biste vi - nije to mala para i što bi narod rekao, da izvinete, "i muva u dupe je vajdica".

I tako razvrstavamo mi klupe, brojimo listiće, raspoređujemo se ko će gde, kad u jednom trenutku ulazi grdosija od dva sa dva.

Krupan momak, naočit, vidi se da je profi sportista, ona studentarija samo što nije popadala, sve ribe se uspalile k'o mlade majmunice i ne veruju da je on došao da radi sa nama.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Bivši košarkaš Zvezde za 1.500 dinara čuva izborne kutije za SNS! (FOTO)

U pitanju je bivši košarkaš Crvene Zvezde Jovan Koprivica, sin čuvenog Žarka Koprivice koji je, verovali vi ili ne, došao kao član proširenog sastava liste čiji je nosilac bio, sada već pobednik, AV.

foto: Espreso.co.rs

Dobro, naočit je momak, priznajem, opraštam mu čak i blentav izraz lica, rečit svakako jeste, ali šta on tu traži - nikom nije bilo jasno. Kasnije mi je objasnio da ga je prijatelj zamolio da bude u odboru i kontroliše mesto na pobunjeničkom Vračaru koji godinama uporno odbija da glasa za naprednjake.

Srećom po mlade razvratne studentkinje, Koprivica mu je molitve i uslišio, ali na njihovu veliku žalost, meni je pripala ta "čast" da idem s njim po kućama i obilazim starije glasače koji su zbog nemoći i starosti bili sprečeni da izađu na biralište.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.