NISMO PODRŽALI VUČIĆA! Evo ko je sve demantovao podršku lideru SNS!
Foto: Filip Plavčić, Dragan Kadić, Nemanja Pančić

ko je rekao zloupotreba?

NISMO PODRŽALI VUČIĆA! Evo ko je sve demantovao podršku lideru SNS!

Nakon pompezne objave da je preko 700 imena iz javnog života podržalo kandidata vlasti, od nekih imena sa spiska stigao je demanti
Objavljeno:

Janketić je takođe član SKANU.

BOBI MARJANOVIĆ, DRAGAN DŽAJIĆ, ŽELJKO SAMARDŽIĆ, DAVOR ŠTEFANEK... Evo ko je još na "LISTI 600" podrške Vučiću!

I u Politikinoj rubrici "Pogledi" našao se jedan zanimljiv demanti, i to demanti jednog potpisnika proglasa 650 javnih ličnosti koji su stali uz Aleksandra Vučića. Tako se bar učinilo u prvom trenutku.

U jučerašnjem broju ovog lista objavljen je demanti sa naslovom "Nisam u oglasu". Epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović napisao je da se na trećoj strani nedeljne Politke pojavilo njegovo ime, prezime i zvanje u okviru jednog političkog oglasa. "Molim da se objavi da potpis nisam dao ja, već po svoj prilici neki moj imenjak", napisao je Radovanović.

foto: Reprint

Ispostavilo se da se na proglasu zaista nalazi ime prof. dr Zorana Radovanovića, ali je reč o Zoranu Radovanoviću direktoru Kliničkog centra u Nišu, koji je funkcioner SPS-a.

Radovanović je na Tviteru potvrdio da je on potpisao proglas.

Još jedan profesor, Damjan Martinović, demantovao je da je na listi podrške.

- Danas sam sasvim slučajno saznao da sam zajedno sa svim ostalim kolegama zaposlenim na mom Univerzitetu upisan kao neko ko podržava ovu najgoru, izdajničku, plaćeničku, lopovsku nazalsku vlast... - napisao je on na Fejsbuku, ali je zanimljivo da je status ubrzo "nestao".

foto: Printscreen

Slučajnost?

Bonus video:

Čime se bave žene kandidata za predsednika Srbije:

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.