NISMO PODRŽALI VUČIĆA! Evo ko je sve demantovao podršku lideru SNS!
Foto: Filip Plavčić, Dragan Kadić, Nemanja Pančić

ko je rekao zloupotreba?

NISMO PODRŽALI VUČIĆA! Evo ko je sve demantovao podršku lideru SNS!

Nakon pompezne objave da je preko 700 imena iz javnog života podržalo kandidata vlasti, od nekih imena sa spiska stigao je demanti
Objavljeno:

Srpska kraljevska akademija objavila je 120 potpisa podrške njenih članova predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću. Međutim, među 120 članova SKANU našla su se imena ljudi koji otvoreno pružaju podršku drugim predsedničkim kandidatima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čuveni muzičar Zafir Hadžimanov na svom Fejsbuk profilu objavio da ga je Srpska kraljevska akademija (SKANU), čiji je član, bez ikakve konsultacije potpisala na dokument podrške kandidature Aleksandra Vučića za predsednika na predstojećim predsedničkim izborima.

"To je ružno, nekolegijalno! Ja sam potpisnik APELA 100 i jedan od inicijatora da se gospodin Saša Janković kandiduje za predsednika Republike Srbije i nikakve druge podrške me ne interesuju", napisao je Hadžimanov.

Demanti je stigao i od Svjetlane Knežević, supruge glumca Mihaila Miše Janketića. Njen post na Fejsbuku je kružio internetom:

770 IMENA! Ovo su SVE javne ličnosti koje podržavaju Vučića za predsednika! (KOMPLETAN SPISAK)

"Maločas smo saznali da je u nekim novinama izašlo da moj suprug, glumac Mihailo Miša Janketić, daje podršku Vučiću. U svoje i njegovo ime i ime svoje porodice oštro demantujem tu vest. To je velika laž i izmišljotina. Što znači da je i ona podrška nekoliko stotina intelektualaca verovatno izmišljena".

foto: Fejsbuk

O demantiju koji je objavila, Svjetlana Knežević, supruga glumca Mihaila Miše Janketića kaže:

"Morala sam nešto da učinim jer su krenuli neprimereni komentari. Napisala sam taj post na jednoj od stranica podrške Saši Jankoviću".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.