BARBA ZA JANKOVIĆA, DŽAJIĆ ZA VUČIĆA? Evo koga je podržala kraljica podzemlja, a kome se poklonio kralj Šaban! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić, Marina Lopicic, Filip Plavčić, Zorana Jevtić

SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!

BARBA ZA JANKOVIĆA, DŽAJIĆ ZA VUČIĆA? Evo koga je podržala kraljica podzemlja, a kome se poklonio kralj Šaban! (FOTO)

Predsednički izbori u Srbiji se bliže, a kampanja se sve više zahuktava. Kandidati se dodvoravaju građanima na razne načine, a pridobijanje javnih ličnosti nije nimalo naivna taktika
Objavljeno:

Džajić mu je tada poželeo pobedu, a Kusturica nije želeo direktno da se angažuje. Takođe SNS su podržavali Olivera Katarina, Tihomir Arsić i Zorica Brunclik.

Iako se povodom ove kampanje još nisu izjasnili - jasno je da će podržati kandidata stranke koju simpatišu. Ili nas iznenade?

foto: Dragan Kadić

Socijalisti su oduvek imali svoje verne "fanove". Za njih su svojevremeno glasali Neša Galija i Srđan Dragojević, kao i glumac Velimir - Bata Živojinović, Šaban Šaulić, Dragan Kojić i Ana Bekuta.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, Dačić je ovog puta rešio da podrži Vučićevu kandidaturu i da se odrekne "borbe za presto", pa će, logikom stvari, simpatizeri SPS podržati svog lidera.

foto: Fonet

Demokrate su svojevremeno podržavali muzičar Momčilo Bajagić Bajaga i glumci Dragan Nikolić i Svetozar Cvetković, uz DSS je uvek bio Bora Čorba, a veliki poštovalaci LDP su bili Bora Todorović i pevačica Dunja Ilić, poznatija kao "kraljica podzemlja".

Kako se Čeda ne oglašava povodom kandidature, a nije jasno ni koga će podržati ako se sam ne kandiduje, njegovi simpatizeri sad imaju dileme - pretpostavljamo!

Predsedničkog kandidata Vuka Jeremića za sada u javnosti nije podržala nijedna javna ličnost, osim političkih istomišljenika. Dobio je podršku poslaničke grupe Nova Srbija na čelu sa Veljom Ilićem, ali i od Sande Rašković Ivić.

foto: Fonet / Zoran Mrđa

Starog lafa Šešelja podržava neizostavna Lidija Vukićević, što se naravno podrazumeva jer su bili u istom poslaničkom klubu. Takođe Vesna Rivas i Slađa Petrušić, poznata pod rijalitiju "Parovi" su takođe imale reči hvale za vojvodu, i nisu krile simpatije. Iako će samo jedna moći i da glasa u Srbiji, svaka podrška je dobrodošla!

foto: Filip Plavčić

(Espreso.co.rs )

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.