BARBA ZA JANKOVIĆA, DŽAJIĆ ZA VUČIĆA? Evo koga je podržala kraljica podzemlja, a kome se poklonio kralj Šaban! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić, Marina Lopicic, Filip Plavčić, Zorana Jevtić

SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!

BARBA ZA JANKOVIĆA, DŽAJIĆ ZA VUČIĆA? Evo koga je podržala kraljica podzemlja, a kome se poklonio kralj Šaban! (FOTO)

Predsednički izbori u Srbiji se bliže, a kampanja se sve više zahuktava. Kandidati se dodvoravaju građanima na razne načine, a pridobijanje javnih ličnosti nije nimalo naivna taktika
Objavljeno:

Mnoge poznate ličnosti rešile su da podrže predsedničke kandidate na izborima koji se održavaju na proleće. Neki su se izjasnili javno, a neki su ipak smatrali da to "nije pametno".

Evo i "ko je čiji".

Saša Janković je održao juče prvi predizborni skup u Beogradu. Među pristalicama se našao veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera društva, kao što su glumac Branislav Trifunović, njegov kolega i imenjak Branislav Lečić, muzičar Ognjen Radivojević. Među njima je bila i Balaševićeva ćerka Beba.

foto: Beta

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Skupu je prisustvovala i voditeljka Tatjana Vojtehovski i Dragana Janković, majka Alekse koji se ubio zbog vršnjačkog nasilja. Najpoznatiji Barba u Srbiji je takođe dao podršku Saši zapevavši pesmu "Lažni ljudi". Nakon toga usledila je i recitacija glumca Dragana Mićanovića koji se odlučio za pesmu "Naši dani", Vladislava Petkovića Disa.

foto: Branislav Božić

KAMPANJU U HALI SPORTOVA: Pogledajte ko ga je sve podržao! (FOTO) (VIDEO)

Okupljenima se obratio i Zoran Živković, lider Nove stranke.

foto: Filip Plavčić

On je javno podržao Sašu Jankovića, a njemu se se pridružili i Aleksandar Odžić, predsednik Vojvođanske partije, kao i Demokratska stranka, a u njeno ime na ovom skupu obratio se Dragan Šutanovac.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Takođe, svojevremeno poznati su potpisali peticiju u kojoj su iskazali spremnost da Jankoviću pruže podršku u poslovima koji su pred njim ali i spremnost da ga prvi kritikuju ako bude grešio. Apel su potpisali pisac Dragan Velikić, reditelj Goran Marković, glumci Nebojša Glogovac, Branko Cvejić, Voja Brajović, Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Predrag Ejdus i Radoslav Milenković, profesori Ilija Vujačić, Ratko Božović i Miodrag Zec, pravnici Vida Petrović Škero i Zoran Ivošević i brojni drugi.

foto: Printskrin/ Fejsbuk

Aleksandra Vučića su takođe podržale brojne javne ličnosti, ali i intelektualci.

foto: Fonet

U spotu SNS-a za parlamentarne izbore prošle godine pojavio se glumac, Svetislav Bule Goncić. Doduše, to ne čudi jer je on postao član SNS, a 2012. bio je prilično angažovan u kampanji stranke tako što je otpevao pesmu "Samo najbolji idu napred", koju je izvodio na mitinzima po Srbiji.

Lider SNS-a, je svojevremeno ponudio saradnju sportskim legendama Draganu Džajiću i Božidaru Maljkoviću, kao i poznatom reditelju Emiru Kusturici.

foto: Fonet / Zoran Mrđa
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.