NEKO OVDE LAŽE! Vučićevo i Lončarevo objašnjenje o slici sa zemunskim klanom se NE SLAŽU!
Foto: Marina Lopičić

nije nego!

NEKO OVDE LAŽE! Vučićevo i Lončarevo objašnjenje o slici sa zemunskim klanom se NE SLAŽU!

Slika ministra zdravlja s nekadašnjim vođom zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom i dalje izaziva buru u javnosti
Objavljeno: 18:36h

Zlatibor Lončar i fudbaleri Partizana na bazenu zemunskog klana U ŠILEROVOJ! Velja Ilić pokazao novu fotku ministra zdravlja! (FOTO)

foto: ozonpress

A onda se oglasio i ministar Lončar, i objasnio da su fotografije sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom nastale 2002. godine. Kako je rekao, otac Dušana Spasojevića, kojeg je operisao Lončar izašao je iz bolnice, i posle nekog vremena pozvali su sadašnjeg ministra da mu se zahvale i upoznaju ga sa "tada najmoćnijim političarem iz vlasti".

- Otišao sam, upoznao sam se s tim čovekom. On je insistirao i da se slikamo. Tom čoveku nije bilo baš najprijatnije, ali nije hteo da protivreči. Slikao se, bio još neko vreme, otišao, prešli smo u drugu prostoriju… Video sam danas na slici, naši reprezentativci fudbaleri, divni momci, vrhunski sportisti koji su tu isto bili, popili piće. I sve su te fotografije nastale u tom momentu - ispričao je Lončar.

Upitan da li je ikada bio u Šilerovoj ulici, ministar je rekao da su fotografije nastale u kafiću blizu kuće Spasojevića, tržnom centru sa više prostorija u kojem su bili izloženi automobili i motori.

- Ovo se nalazi blizu njihove kuće, da li se zove Šilerova ili ne. To je kafić gde su bili izloženi neki automobili, motori, neki bilijar. To je kafić u koji su mogli svi da dođu. To je tržni centar neki koji je bio tu u blizini - rekao je Lončar.

foto: Zorana Jevtić

Predsednik Nove Srbije, Velimir Ilić, pokazao je fotografiju za koju tvrdi da je nastala u Šilerovoj ulici, a onda i drugu na kojoj su pored Lončara fudbaleri Danko Lazović i Dragoljub Jeremić.

Ministar Lončar rekao je da mu je jedan od fudbalera sa slike rekao da je fotografije prodao Velimiru Iliću.

E, sad mi vas pitamo, kome da verujemo?

Bonus video:

Espreso Intervju: Dragan Šutanovac

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.