NEKO OVDE LAŽE! Vučićevo i Lončarevo objašnjenje o slici sa zemunskim klanom se NE SLAŽU!
Foto: Marina Lopičić

nije nego!

NEKO OVDE LAŽE! Vučićevo i Lončarevo objašnjenje o slici sa zemunskim klanom se NE SLAŽU!

Slika ministra zdravlja s nekadašnjim vođom zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom i dalje izaziva buru u javnosti
Objavljeno: 18:36h

Slika ministra zdravlja Zlatibora Lončara sa nekadašnjim vođom zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom, koju je javnosti pokazao Velja Ilić, poslednjih dana izazvala je buru u medijima. Dok Ilić trvrdi da je slika nastala u Šilerovoj ulici, premijer kaže da mu je Lončar rekao da je nastala u kafiću pored bolnice gde je izvršena operacija, a Lončar kaže da je nastala blizu kuće Dušana Spasojevića. E, sad nas zanima, ko ovde laže?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Danima se vodi polemika u medijima i javnosti, da li je normalno da ministar iz sadašnje Vlade ima bilo kakve veze sa ljudima iz kriminalnog miljea.

ŠEŠELJ: Lončara smo sa Šiptarom mogli da upoznamo samo JA ILI ĐINĐIĆ! A nisam ja!

Mnogi su postavljali sasvim logična pitanja: Kakve veze sadašnji ministar zdravlja ima sa bilo kojim kriminalnim klanom? Kako je moguće da je, ukoliko ima ima bilo kakve veze sa kriminalom uopšte izabran za ministra? Kada je fotografija nastala?

Danima se čekalo objašnjenje nadležnih, premijera, pa i ministra.

KO JE LONČARA UPOZNAO S VOĐOM ZEMUNSKOG KLANA? Bio je to najmoćniji političar u Srbiji, setite se ko je to bio! (FOTO)

foto: Stefan Jokić

MUP OBJAVIO FOTOGRAFIJU: Velja je bio parkiran na mestu za invalide, STIGLI I REZULTATI VEŠTAČENJA OŠTEĆENJA!

Dok je predsednik Nove Srbije Velja Ilić rekao da slika koju je pokazao nije jedina, i da ih ima još, premijer Vučić je objasnio javnosti da je slika nastala iz zahvalnosti, posle operacije koju je odradio Lončar. Naime, Lončar je operisao oca Dušana Spasojevića.

- On mi je rekao da je operisao oca jednog od tih ljudi, da su ga pozvali u kafić preko puta da se zahvale. Tamo je nastala ta slika. Da je nešto krio, verovatno se ne bi ni slikao. Ako se pokaže drugačije da je u bilo kakvom kriminalu učestvovao biće istog sekunda smenjen a zatim naravno i procesuiran - izjavio je premijer.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.