POPOVIĆ UZVRATILA ŽESTOKO POLICAJCU KOJI JE PROZVAO STEFANOVIĆA: Ne bih vam bila u koži! (FOTO)
Foto: beta

odgovor!

POPOVIĆ UZVRATILA ŽESTOKO POLICAJCU KOJI JE PROZVAO STEFANOVIĆA: Ne bih vam bila u koži! (FOTO)

Šefica Biroa za saradnju sa medijima u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Biljana Popović Ivković je odgovorla pismom Dragoslavu Krdžiću koji je ranije zamerio ministru Stefanoviću na spektaklu koji je izveden prilikom hapšenja njegovih kolega policajaca
Objavljeno: 15:41h

Sektor unutrašnje kontrole je početkom godine izvršio detaljnu analizu ugroženih putnih putnih pravaca na celoj teritoriji Republike Srbije, na osnovu podnetih pritužbi, krivičnih prijava od strane građana (domaćih i stranih), ambasada i drugih fizičkih i pravnih lica. Da ne govorim o saznanjima do kojih su došli inspektori SUK-a tokom svog rada.

foto: Dragana Udovičić

Ibarska magistrala prepoznata je kao problematičan putni pravac, a saobraćajni policajci na toj deonici kao lica koja nevršenjem službene dužnosti generišu problem, jer ne sankcionišu učinioce saobraćajnih prekršaja. Kažete, represija se primenjuje kada prevencija ne daje rezultate? Da li je prevencija gospodine Krdžiću kada ruku stavite u tuđ džep? Da li je prevencija kada učinioca saobraćajnog prekršaja nesmetano pustite bez kazne i stvorite mu osećaj da se krivica može izbeći? Toliko o Vašem iskustvu i školama koje ste završili!

Sa žaljenjem mogu da konstatujem da posle toliko godina rada, ne poznajete zakone koje ste morali da primenjujete i ne znate da nije ministar taj koji određuje hapšenje, već postupajući tužilac, na osnovu dokaza koje poseduje! Naposletku, ja se uvek stresem pri pomisli na stradale na Ibarskoj magistrali. U mojim očima velika je odgovornost čačanske saobraćajne policije.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.