SPS NA KOSOVU ZAJEDNO SA SRPSKOM LISTOM ODNEO POBEDU! Slobodan Milošević sumirao utiske posle IZBORA na KOSOVU
Socijalisti na Kosovu, Foto: Espreso

IZBORI NA KOSOVU!

SPS NA KOSOVU ZAJEDNO SA SRPSKOM LISTOM ODNEO POBEDU! Slobodan Milošević sumirao utiske posle IZBORA na KOSOVU

Stigli rezultati...

Objavljeno: 11:09h

Izbori na Kosovu su završeni, pobednik bi svakako mogla da bude Srpska lista koja je ostvarila istorijski rezultat i osvojila svih deset mandata.

Srbi su kao nikada do sada poslušali savet Beograda i pokazali jedinstvo, na Srpskoj listi našli su se i socijalisti, ali i stranka ubijenog Olivera Ivanovića. Svi oni radili su kao jedan i postigli fantastičan uspeh.

Potpredsednik IO SPS Slobodan Milošević koji je obilazio teren na Kosovu kaže da je veliki uspeh pobeda Srpske liste. I da iza tog uspeha stoji veliki rad svih.

- Važno je da smo pokazali jedinstvo. Da su Srbi rekli kog predstavnika žele u parlamentu tzv Republike Kosovo. Poslušali su savet iz Beograda i glasali - kaže Milošević koji je na Kosovu boravio i na terenu sa svojim socijalistima obilazio ljude, a u ime Ivice Dačića i Vladana Zagrađanina ispred stranke.

On posebno ističe da su socijalisti na Kosovu radili kao tim na čelu sa Zvonimirom Stevićem i svim funkcionerima na lokalu.

foto: Privatna arhiva

- Sve smo naravno radili u koordinaciji sa našim koalicionim partnerima, a produkt zajedničkog rada jeste i dobar rezultat - kaže Milošević.

Socijalisti koji su odlučno radili u korist Srpske liste i podržavali je na pomenutoj listi imali su dva kandidata Milana Joksimovića i Božu Stanojevića. Oni su kako saznajemo ostvarili izuzetan rezultat.

Prema prvim nezvaničnim podacima Milan Joksimović osvojio je više od 5.000 glasova, dok je Boža Stanojević dobio 3.500. To je do sada najjači izborni rezultat socijalista na Kosovu od kada su počeli da učestvuju na izborima tzv Republike Kosovo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.