SOCIJALISTI I GORANCI STALI UZ SRPSKU LISTU! Slobodan Milošević POSLAO JAKU PORUKU iz Gračanice (FOTO)
Sastanak izbornog štaba SPS u Gračanici, Foto: Espreso

SVE JE SPREMNO

SOCIJALISTI I GORANCI STALI UZ SRPSKU LISTU! Slobodan Milošević POSLAO JAKU PORUKU iz Gračanice (FOTO)

Finiš kampanje...

Objavljeno: 09:35h

Ostalo je još 6 dana do glasanja na Kosovu, stranke ubrzano rade kako bi što više ljudi privolelo da im da glas.

Ista situacija je i u SPS na Kosovu, a to smo se uverili na licu mesta. Socijalisti su, naime i ove godine na listi Srpska i zdušno je podržavaju.

Upravo pred sam finiš kampanje održana je i redovna sednica izbornog štaba socijalista u Gračanici, a kojoj je prisustvovala delegacija iz Beograda na čelu sa potpredsednikom IO SPS Slobodanom Miloševićem.

Pored Miloševića tu su bili i članovi GO SPS Ibro Ibrahimović i Marko Stojanović.

Prisutan je bio i predsednik omladine socijalista Uglješa Marković

Slobodan Milošević rekao je da socijalisti daju odlučnu podršku Srpskoj listi, jer kako je rekao samo je ona garant da se čuje srpski glas u parlamentu tzv Republike Kosovo.

- Podržavamo Srpsku listu, a dali smo i naša dva kandidata Milana Joksimovića i Božu Stanojevića u koje verujemo i za koje znamo da će se boriti za Srpsku i za Srbe u parlamentu tzv Republike Kosovo, ako im narod da poverenje - rekao je Milošević.

1 / 4 Foto: Espreso

On je pozvao socijaliste na mukotrpan rad u finišu kampanje, kako bi pomogli Srpskoj listi da ostvari što bolji rezultat, a cilj je, keko je rekao 10 mandata.

Ibro Ibrahimović je u ime Goranaca pozvao okupljene da daju glas za Srpsku listu, jer je to siguran način da se čuje i srpski glas na Kosovu.

- Došli smo da Vas podržimo u Vasem nastojanju da istrajete u ostvarivanju svojih prava u borbi za opstanak na KiM. Kao neko ko je i sam pripadnik jednog malog i ponosnog naroda sa Šare, sa srpskog Kosova, pozivam sunarodnike, moje Gorance ali i ostale nacionalne manjine i etničke zajednice, da zajednički podržimo Srpsku listu, koja treba da bude most izmedju njih i Republike Srbije u izgradnji i očuvanju svog identiteta, svoje tradicije i kulture - rekao je Ibrahimović.

Kandidati socijalista Milan Joksimović i Božo Stanojević istakli su da će učiniti sve kako bi, kao socijalisti gurali Srpsku napred i boreći se zajedno i složno za interese Srba na Kosovu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.