PROCURELO! Haradinaj samo dan pred odlazak sa vlasti POTPISAO KLJUČNI DOKUMENT!
Burim Ramadani, Foto: Profimedia

EVO ŠTA KAŽE

PROCURELO! Haradinaj samo dan pred odlazak sa vlasti POTPISAO KLJUČNI DOKUMENT!

Ramadan je takođe pomenuo državne strateške ciljeve koji su, prema njegovim rečima, zaštita suvereniteta i teritorijalnog integriteta, jačanje, unapređenje i modernizacija institucija, ubrzanje ekonomskog razvoja i nastavak produbljivanja strateškog partnerstva sa Sjedinjenim Američkim Državama

Objavljeno:

U jednom članku na fejsbuku obelodanjeno je da je Ramuš Haradinaj pre najavljivanja ostavke načinio "izuzetno važan korak u okončanju strateških politika Kosova u oblasti bezbednosti i odbrane".

On je napisao da je donesena "strategija bezbednosti Republike Kosovo, koja je za sve, promoviše jednu viziju: Kosovo, bezbedno, zaštićeno i prosperitetno".

"Kosovska bezbednosna strategija je usvojena u petak, 19. jula, u Vladi Republike Kosovo, dok je pre tri dana, 16. jula 2019. godine, usvojen u Savetu bezbednosti Kosova, što predstavlja izuzetno važan korak u okončanju strateških politika Kosova. u oblasti bezbednosti i odbrane ”, napisao je Ramadani.

Ramadani je takođe pomenuo državne strateške ciljeve koji su, prema njegovim rečima, zaštita suvereniteta i teritorijalnog integriteta, jačanje, unapređenje i modernizacija institucija, ubrzanje ekonomskog razvoja i nastavak produbljivanja strateškog partnerstva sa Sjedinjenim Američkim Državama.

BONUS VIDEO:

ZA DLAKU POBEGLI OD PLJAČKAŠA! Besni lopov potegao i pištolj, ali sekunda je odlučila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / lajmi.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.