NEĆE BITI RATA NA BALKANU, NAMA TREBA OSLOBOĐENJE, A NE RAT: Da li je ovo najbolja kolumna Vedrane Rudan?
Foto: Fonet

uvek oštra

NEĆE BITI RATA NA BALKANU, NAMA TREBA OSLOBOĐENJE, A NE RAT: Da li je ovo najbolja kolumna Vedrane Rudan?

Ko će platiti troškove policije koja bi morala od ogorčenih Hercegovaca da štiti Markov trg? Pre nego što anektiramo Hercegovinu morali bismo da ratujemo sa muslimanima. Čime? Ona tri američka aviona još nisu stigla a ne zna se ni kad će. Ko bi u njih seo?
Objavljeno:

O ribarima koji su “dobrovoljno” svoje brodove prodali EU da se ne govori. Nama je ovakva Hrvatska prevelika.

foto: Fonet

Možda bih ipak trebala biti malo jasnija. Zašto nitko normalan danas ne bi krenuo u “domovinski rat” kojim bi branio “našu Domovinu.” Zato jer je svakome ko ovde živi njihove Domovine pun kurac. Danas čitam kako zaštitari neke kompanije štrajkuju i traže da im vlasnik satnicu digne za KUNU I PEDESET lipa. Pretvoreno u evre, našu buduću valutu, Bože, za koji kurac ne baciš malo oko na ovo sranje od zemlje, ZAŠTO NAM SE NE SMILUJEŠ, to je 0,00 i još nešto sitno od eura. Istovremeno dok se zaštitari koji stalno drže glavu u torbi bore za ono 0,00 naši predstavnici i predstavnice u EU parlamentu ukradu nam mesečno po nekoliko hiljada evra svaki. Da krenemo u rat protiv muslimana zbog Hercegovine u EU bi sedelo pet komada dobro plaćene i dobro obučene mesine više, a nadnice zaštitara bi pale jer bi Hercegovcima, budućim građanima Velike Hrvatske, možda i 0,000000000 bilo dovoljno.

Još malo o nama građanima “male” Hrvatske. Ovih dana su kupci u Lidlu, jedinom bogu kome se svi Hrvati klanjaju, našli u vreći krompira, pakovanje od deset kila, maštovito oblikovano k a m e nj e. Lidl se izvinio i obećao povrat novca svima koji u Lidl vrate kamen jer će, očito, to kamenje Lidlu i dalje trebati. O tome naši histerični sabornici nisu raspravljali. Jebe se njima što nas Nemačka hrani kamenjem. Neke knjige govore da su esesovci u koncentracionim logorima jadnike hranili bednom supom koja jeste bila nikakva ali jestiva. Do dana današnjeg žalimo logoraše koji su skončali u nemačkim logorima, i moja tetka, a baš nitko danas u Hrvatskoj ne govori u kakvom koncentracionom logoru žive obični građani Hrvatske. Zato jer je Nemačka danas isto ono što je bila nekad samo u drugom pakovanju. I zato što je naša vlast u odnosu na Nemačku isto ono što je bila endehaovska samo u drugom obliku.

Dragi moje i drage moje, rata biti neće. I ne treba nam. Nama treba oslobođenje.

Bonus video: Ovako se AMERIKA priprema za INAUGURACIJU TRAMPA! Kad vidite šta se dešava...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.