Prolivala se krv zaraćenih klanova iz bivše Juge! Kako je uhapšena najveća vojvođanska kriminalna grupa!
Foto: Novosti

nakon policijske akcije

Prolivala se krv zaraćenih klanova iz bivše Juge! Kako je uhapšena najveća vojvođanska kriminalna grupa!

Hapšenjem jedanaestočlane kriminalne grupe u Vojvodini rasvetljena su mnoga krivična dela počinjena na tlu severne pokrajine, posebno ubistva i pokušaji likividacije u Subotici i Novom Sadu
Objavljeno:

Subotičanin Alen Kurina se u velikoj akciji policije u Vojvodini među prvima našao iza rešetaka. Osumnjičen je i da je u svojoj kući skrivao Novosađanina Vojislava Šarčevića (22), zvanog Anestezija, osumnjičenog za ubistvo Mirka Milićevića (42) zvanog Hajčar, sina rođene sestre vladike Irineja Bulovića.

KAO NA FILMU: Pogledajte kako su pali NAJJAČI kriminalci VOJVODINE! (VIDEO)

On je ubijen 1. jula dok je vozio motor, a egzekutor je takođe bio na motociklu.

I Kurina se dovodio u vezu sa ubistvom Hajčara, i bio je među 11 uhapšenih zbog ovog zločina, ali je posle nešto manje od mesec dana pušten.

foto: Printscreen

Kurina je oktobra 2015. godine preživeo pucnjavu na subotičkoj periferiji na području Aleksandrovih salaša, a njegov prijatelj Novosađanin Filip Vilotijević (28) je ubijen. U beli BMV, vlasništvo Kurine, ispaljen je rafal, a pretpostavka je da je on bio meta napadača, ali da zbog mrklog mraka na “avanturističkoj stazi” kako zovu taj deo atarskog puta koji vodi do Palićkog jezera, nisu uočili da je za volanom Vilotijević, sin Kićuna Vilotijevića, ubijenog jula 1999. u klasičnoj sačekuši ispred kafića “Kaskada” u Novom Sadu.

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.