Prolivala se krv zaraćenih klanova iz bivše Juge! Kako je uhapšena najveća vojvođanska kriminalna grupa!
Foto: Novosti

nakon policijske akcije

Prolivala se krv zaraćenih klanova iz bivše Juge! Kako je uhapšena najveća vojvođanska kriminalna grupa!

Hapšenjem jedanaestočlane kriminalne grupe u Vojvodini rasvetljena su mnoga krivična dela počinjena na tlu severne pokrajine, posebno ubistva i pokušaji likividacije u Subotici i Novom Sadu
Objavljeno:

Pet meseci posle ranjavanja u Novom Sadu crnogorskog državljanina Slobodana Kašćelana (53) iz Kotora i Vladimira Vukčevića (40) iz Herceg Novog, policija je, kako je izjavio ministar policije Nebojša Stefanović, zbog toga podnela krivičnu prijavu protiv Saše Vidovića (34) iz Bijeljine, koji se trenutno nalazi u pritvoru u Republici Srpskoj, zbog sumnje da je umešan u ubistvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U dvojicu državljana Crne Gore pucano je 26. juna uveče dok su se nalazili u crnom “audiju A6”. Nešto posle 21 sat, u automobil kojim je upravljao Kašćelan, a Vukčević bio saputnik, pucao je jedan od dvojice napadača na motoru.

Kašćelan, koji je označen kao šef “kavačkog” klana, kao i njegov telohranitelj, tog dana su bili u dva novosadska lokala, a izvršiocima je, verovatno, bilo javljeno kretanje njihovog “audija” po Novom Sadu.

KO JE ALEN KURINA? Uhapšeni vođa najjače kriminalne grupe u Vojvodini, osumnjičen da je skrivao ubicu sestrića vladike Irineja!

Prema podacima novosadske policije, Kašćelan se najverovatnije nalazio u Novom Sadu kako bi se sklonio od crnogorske policije, kao i od drugih crnogorskih klanova, posle brojnih obračuna na primorju, ali i od istraga koje se vode.

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.