POLICAJAC ZNA GDE TREBA DA UDARI, DA NE POPLAVI: Ispovest Milice koju je muž godinama tukao i pucao u nju!  (FOTO) (VIDEO)
Foto: Prva tv Printscreen

SPREČIMO NASILJE NAD ŽENAMA

POLICAJAC ZNA GDE TREBA DA UDARI, DA NE POPLAVI: Ispovest Milice koju je muž godinama tukao i pucao u nju! (FOTO) (VIDEO)

Posle tri godine zabavljanja Milica Tadić udala se za kolegu iz policijske stanice Miloša Tadića 15.09.2012. godine. Tu počinje njena agonija.
Objavljeno: 09:42h
foto: Tv Prva

Kada je dete već imalo sedam meseci Miloš je prebio Milicu, a ona kaže da će te batine pamtiti do kraja života. Vikala je i zapomagala, ne bi li je komšije čule. Ali nisu, ili su se samo pravili da nisu. Tada je Miloš toliko udario da nije bila sposobna da se digne sa poda. On je seo na nju i davio je dok ga je njena ćerka vukla za ruku i molila da je pusti. Čak je pokušala da izađe iz kuće i zove pomoć, ali je on zaključao vrata i uvukao je u kuću. Držala je dete u rukama ispod sebe, a on je udarao pesnicama po potiljku i bubrezima. Nije mogla da ustane i podigne dete, nego joj je ćerka pomogla i uzela brata kog je stavila na krevet i pokušavala da ga smiri. A Miloš joj je na izlasku iz kuće rekao: “Ne brini, nećeš imati masnice, jer policajac zna gde treba da udara, a da ne poplavi” i otišao kod drugova da se smiri, jer kako je rekao “ne može očima da je gleda”.

Sutradan se dogodilo isto, ali je tada uspela da pozove telefonom PS Bogatić. Kolega koji se javio i kome je saopštila da želi da prijavi Miloša jer je tuče, rekao je da mora da pozove PU Šabac, koja je i nadležna za njihovo mesto prebivališta. Na telefon joj je dao pomoćnika Savić Miletu, kojem je ispričala šta se dogodilo, i koji je tražio Miloša na telefon. Posle kratkog razgovora, Miloš joj je bacio telefon u krilo i rekao "ubiću te ako se u pet vratim kući i zateknem vas tu", misleći na naše malo dete, mene i moju ćerku. Isto to je čuo pomoćnik Mileta Savić preko telefona i rekao Milici da pozove roditelje da dođu po nju. Spakovala se i otišla. Istog dana kada su se vratili iz Šapca, stali su ispred policijske stanice u Bogatiću gde je pomoćnik komandira izašao i pričao sa njenom majkom. Majka je molila da Milošu pomognu, jer je zapao u teško stanje. Rekli su joj da ako ga Milica prijavi, ostaće bez posla, što nje dobro ni za koga. Iznajmila je stan u Bogatiću, ćerku prebacila tu u školu, a dečaka upisala u vrtić. Nakon nekoliko meseci, Miloš se vratio i rekao da je više nikada neće tući, da se sredio I da će biti sve u redu. Ali, već u decembru 2013. ponovo počinje Miličina agonija i borba za život – od psovki i uvreda do fizičkih nasrtaja. Često je bio pijan i kako kaže “nekako čudan.” U tom period nije radio, jer je uzeo bolovanje, kako je rekao, zbog kičme. Primećivala je da je zajedno sa lekovima za smirenje pio alkohol. Ona je prosipala sve od alkohola što je nalazila u kući, što je njega strašno ljutilo jer nikada nije priznao da ima problem sa alkoholom i tabletama. Tada on ponovo odlazi. Milica se sa decom seli u manji stan, opterećena kreditom, ali bez svakodnevnog straha da će je svakog trenutka udariti. Ipak, Miloš se malo pomalo, uz obećanja da će se srediti, ponovo uvukao u njihov život. Milica je svake batine i pretnju ispričala starešinama i kolegama, u nadi da će neko popričati sa njim, ali je stalno imala utisak da joj ne veruju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.