POLICAJAC ZNA GDE TREBA DA UDARI, DA NE POPLAVI: Ispovest Milice koju je muž godinama tukao i pucao u nju!  (FOTO) (VIDEO)
Foto: Prva tv Printscreen

SPREČIMO NASILJE NAD ŽENAMA

POLICAJAC ZNA GDE TREBA DA UDARI, DA NE POPLAVI: Ispovest Milice koju je muž godinama tukao i pucao u nju! (FOTO) (VIDEO)

Posle tri godine zabavljanja Milica Tadić udala se za kolegu iz policijske stanice Miloša Tadića 15.09.2012. godine. Tu počinje njena agonija.
Objavljeno: 09:42h
foto: Printscreen, Tv Prva

Za njih, ona je bila obična raspuštenica koja je uspela da im zavede kolegu. Nije naišla na razumevanje ni na jednim vratima. Svi bili svedoci da da on stalno dolazi na posao pijan, ali su ćutke prelazili preko toga. A Milica ništa nije mogla da promeni. Zato je govorila sebi: ”Bolje da ćutim i trpim jer ako kažem ne postižem ništa, samo goru torturu u kući”. I tako dolazi i 14. novembar, kada je bila proslava koju su kolege samoinicijativno organizovale. Te večeri, sve je delovalo više nego savršeno, a njih dvoje su ostali poslednji sa načelnikom i raspremili sve posle proslave. Kada su došli kući, Miloš je bukvalno poludeo, ni iz čega je iznenada odgurnuo u dečju sobu. Sklonila se i legla, pokrila se i ćutala jer je znala šta sledi, ako ponovo ustane.

U jednom momentu, upao je u sobu, uhvatio je za nogu i svukao sa kreveta. Šutirao je nogama i tukao pesnicama, gurao iz dečje sobe. U jednom momentu udario je pesnicom u glavu. Pala je i udarila glavom u zamrzivač. Dok je ležala na podu i pokušavala da ustane, Miloš je otišao u sobu do dečjeg ormara gde je držao službeni pištolj. Repetirao ga i naredio joj da sedne na stolicu ispred njega. Sela je i pitala se koliko vremena još ima. Molila ga je da je pusti da izađe iz stana i ode kod dece u Šabac, uz obećanje da neće ništa nikome ispričati, ali je on samo gurnuo u dno kuhinje. Ustao je, zaključao vrata, isključio fiksni telefon, uzeo sve mobilne telefone kod sebe i nastavio sa svojom bolesnom igrom. Ta agonija trajala je bar dva sata. Zapomagala je, dozivala pomoć, sve dok nije uzeo pištolj. Tada joj je naredio da ćuti, inače…. Dok joj je držao pištolj na slepoočnici, urlao je i nazivao je pogrdnim imenima, omalovažavao je kao majku, kao ženu, kao biće. U jednom momentu bacio je pištolj ispred nje i rekao joj: “Uzmi slobodno pištolj, neću ti ništa”. Ona je povukla pištolj iza svojih leđa, a on je rekao: "Glupačo jedna, pa sada su tvoji otisci na njemu reći ću kako si ti pokušala mene da ubiješ, a da sam ja tebe ubio u samoodbrani". Ponovo je uzeo pištolj i počeo da odbrojava: 10, 9, 8… Molila ga je da je pusti, da će ćutati. A on joj je rekao da se digne i da se ne vuče kao kuja, nego da kao žena raspremi krevet i legne da spava, a da će ujutru videti gde su stali i šta će dalje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.