POLICAJAC ZNA GDE TREBA DA UDARI, DA NE POPLAVI: Ispovest Milice koju je muž godinama tukao i pucao u nju!  (FOTO) (VIDEO)
Foto: Prva tv Printscreen

SPREČIMO NASILJE NAD ŽENAMA

POLICAJAC ZNA GDE TREBA DA UDARI, DA NE POPLAVI: Ispovest Milice koju je muž godinama tukao i pucao u nju! (FOTO) (VIDEO)

Posle tri godine zabavljanja Milica Tadić udala se za kolegu iz policijske stanice Miloša Tadića 15.09.2012. godine. Tu počinje njena agonija.
Objavljeno: 09:42h

Dok su se zabavljali, Miloš je bio brižan i pažljiv dečko koji je bez ustručavanja prihvatio Miličinu ćerku iz prvog braka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da se nešto promenilo, Milica počinje da primećuje posle smrti njegove bake, kada su se iz Bogatića preselili u Šabac u njegovu porodičnu kuću. Milica je bila u šestom mesecu trudnoće. Tada su počele nesuglasice i razmirnice - krenulo je od sitnih svađa do teškog fizičkog maltretiranja. Prvi put Miloš je fizički napao Milicu kada je bila u sedmom mesecu trudnoće, kada nije htela da mu da ključeve od auta da ode da se vidi sa sa svojom tadašnjom "devojkom". Tada je ošamario i udario tako da je pala celom dužinom, a njegov brat, koji je bio tu kada se sve to dešavalo, stao je ispred njega i sprečio ga da nastavi sa započetim i izbacio ga iz kuće. Iz dana u dan svađe i batine su postajale sastavni deo života na koji se Milica navikavala, jer je živela u maloj sredini, a i imala je etiketu već jednom razvedene žene. Više puta je govorila da će ga napustiti, ali je on zastrašivao rečima: “Samo probaj, pa ko će ti verovati da nisi kriva i ovaj put”. Milica je ćutala i gutala razne verbalne i fizičke torture iz straha za svoju porodicu i priče koje joj je on stalno ponavljao, da je ona kriva za sve. U februaru 2013. godine, osim psihičke torture i vređanja Miloš je Milicu napao i fizički. Bila je u devetom mesecu trudnoće i brojala je dane do porođaja, u strahu da li će roditi zdravo i sposobno dete. Miloš je gurnuo Milicu na krevet, udario je po stomaku i rukom po licu. U bolovima je otišla u vrtić po dete, ali je usput dobila jake bolove i primetila da krvari. Pozvala je Miloša da je odveze do porodilišta, što je on i u radio, kao da se ništa pre toga nije dogodilo. Porodila se hitnim carskim rezom i posle deset dana je puštena kući. Pri odlasku na prvu kontrolu deteta, on je udario preko usta jer ga je pitala zašto ga je sa bebom čekala 30 minuta u hodniku. Rekao jo je da je zaslužila da bude prebijena. Njena majka je isti taj dan došla i videla masnice po vratu i rukama i pitala je od čega su, ali Milica od sramote majci ništa nije rekla. Svaka sledeća svađa završavala se batinama. Stalno joj je nabijao osećaj krivice što je imala prvi brak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.