ON JE JEDINI ZNAO KADA ĆE UBITI ARKANA: 3 dana pre masakra javili su mu da će doći do UŽASA!
Foto: Printskrin / Instagram / komandant_arkan

Istina o kobnom danu

ON JE JEDINI ZNAO KADA ĆE UBITI ARKANA: 3 dana pre masakra javili su mu da će doći do UŽASA!

Arkan je subote najviše voleo, a to kobno jutro 15. januara 2000. godine nije slutilo na zlo. Otišao je u svoj omiljeni hotel, na mesto gde se oženio, osnovao stranku, osećao kao kod kuće...
Objavljeno:

Ispred ulaza u "Interkontinental" susreo je svog starog prijatelja Milenka Mandića. Proverena priča kaže da su pokojni Ražnatović i Mandić kobnog 15. januara u hotelskom separeu upravo popunjavali tiket prognoze.

Mandić je, navodno, pola sata pre pucnjave krenuo do kladionice da uplati listu, ali naišao je njegov poznanik i ponudio se da umesto njega on to obavi. Na svoju nesreću, Mandić je pristao da ga poznanik odmeni...

foto: Printskrin / Youtube / Radovan Džeko

Njih dvojica su u društvu sa Cecom i Arkanovom svastikom Lidijom ručali u hotelskom restoranu i potom zaseli u kobni kožni separe.

Ražnatović se osećao sasvim sigurno u svom omiljenom hotelu (tu se oženio, osnovao stranku, hotel mu je bio kao druga kuća).

Telohranitelja je, kažu, samo minut pre pucnjave poslao da mu donese sladolednu tortu koju je toliko voleo.

foto: Printscreen/Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Posle Arkanove tragične smrti u javnosti se pojavila priča da su u toku "Maksovizije" 12. januara uveče, kada je gostovala Ceca Ražnatović, Minimaksu na pejdžer stizale poruke koje su najavljivale ubistvo.

Jedna je, navodno glasila: "Ceco, ličiš na Gocu Božinovsku" (aluzija na ubistvo Zorana Šijana, bivšeg muža Božinovske), a druga: "Arkane, ponesi sako, gore je hladno". Ove priče, kasnije je demantovao Minimaks.

(Espreso.co.rs/Glas javnosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.