ON JE JEDINI ZNAO KADA ĆE UBITI ARKANA: 3 dana pre masakra javili su mu da će doći do UŽASA!
Foto: Printskrin / Instagram / komandant_arkan

Istina o kobnom danu

ON JE JEDINI ZNAO KADA ĆE UBITI ARKANA: 3 dana pre masakra javili su mu da će doći do UŽASA!

Arkan je subote najviše voleo, a to kobno jutro 15. januara 2000. godine nije slutilo na zlo. Otišao je u svoj omiljeni hotel, na mesto gde se oženio, osnovao stranku, osećao kao kod kuće...
Objavljeno:

U sredu 12. januara, 3 dana pre Arkanovog ubistva, Ceca Ražnatović gostovala je u "Maksoviziji".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U publici, u prvom redu, sedeo je Arkan. Bio je u crnoj kožnoj jakni modernog kroja. Smeškao se sramežljivo povremeno komentarišući Minimaksove bisere. Odmah posle emisije slikao se za uspomenu sa Minimaksom, Stefanom Milenkovićem, Vukom Bojovićem, manekenkom Katarinom Rebračom, mađioničarem Big Laletom i svojom suprugom.

Jedva sedamdesetak sati kasnije Arkan je izrešetan u holu "Interkontinentala" u subotu 15. januara 2000.

Inače, subote je najviše voleo. Jedino je tada dopuštao sebi da spava koji sat duže. A to jutro nije slutilo zlo.

Doručkovao je obilno sa porodicom. Iako je bio na dijeti, dopustio je sebi veliko parče omiljenog mu francuskog sira sa biberom i belim lukom koji mu je iz Francuske doneo Milovan Ilić Minimaks. Ceca je krenula da se nađe sa sestrom Lidijom u svom ekskluzivnom butiku u "Interkontinentalu", a Arkan da pozavršava neke sitnije poslove.

Kažu da su ga tog poslepodneva videli kako ispija kapućino u kafeu "Trozubac" u Nušićevoj ulici. U trafici na Terazijama kupio je pregršt dnevnih novina. Potom je sa telohraniteljem seo u svoj blindirani džip "ševrolet" i krenuo na ručak u hotel.

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.