SNIMAK UBISTVA TATONA JE IZBRISAN: Novi šokantni detalji navijačkog ubistva veka!
Foto: Profimedia

policija ga nije ni tražila

SNIMAK UBISTVA TATONA JE IZBRISAN: Novi šokantni detalji navijačkog ubistva veka!

Kamere su zabeležile događaj. Međutim, pošto se posle 10 dana snimci automatski brišu, tako je bilo s njima. Niko od policije nije došao kod nas da pita da li imamo kamere, kaže menadžer kafića na Obilićevom vencu
Objavljeno: 17:05h

Dragan Crepulja, bivši čuvar u garaži na Obilićevom vencu, u nastavku postupka protiv Đorđa Prelića pred Višim sudom juče je, navode Novosti ponovio tvrdnju, koju je rekao i mesec dana posle događaja na Obilićevom vencu, a to je da nije video nikoga da "baca" Tatona, kao i da su inspektori insistirali na tome, ali da on to ne može da kaže, jer nije video.

"Ja neću pričati ono što vi hoćete da čujete, na stepeništu nikoga nije bilo", rekao je Crepulja, koji je odmah nakon tuče pritekao u pomoć Tatonu.

Inače, Crepulja se u sredu prvi put pojavio kao svedok pred sudskim većem. On nije saslušavan kad se vodio prvi postupak protiv navijača Partizana, koji je pravosnažno okončan. Kako je kazao, očekivao je da će posle ispitivanja u policiji da dobije poziv od suda, ali to se sve do sada nije dogodilo. Rekao je da nije osećao potrebu da sam dođe.

foto: Profimedia

- Tog dana sam bio u prizemlju garaže kad sam u jednom momentu čuo i video da je neko ili nešto proletelo nadole - kazao je svedok. - Prišao sam ogradi i video čoveka kako leži na betonskoj stazi. Dotrčao sam do njega. Refleksno sam pogledao prema stepenicama da neko ne padne, ali tamo nikoga nije bilo.

Na suđenju je prikazan snimak u trajanju od pet minuta na kojem se vidi podnožje stepeništa i momenat kad se njime penje Đorđe Prelić sa Ljubomirom Markovićem. Optuženi je insistirao da se u zapisnik unese da njih dvojica idu normalno, da nemaju nikakve maske na licu, niti kapuljače na glavi. Zahtevao je takođe da se zabeleži da nisu imali nikakvo oružje, a da tri-četiri minuta kasnije posle njih na stepenište stupa grupa mladića sa kapuljačama i da odlaze prema platou gde je ubrzo došlo do tuče.

(M. R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.