Pavle Lešanović: Čanak je oslobođen optužbi da me je tukao jer je on NOVOSADSKI ŠERIF!
Foto: Dragana Udovičić

druga strana priče

Pavle Lešanović: Čanak je oslobođen optužbi da me je tukao jer je on NOVOSADSKI ŠERIF!

Kako navodi sagovornik Espresa, lider socijaldemokrata je zaštićen pred zakonom
Objavljeno:

- Potom smo iz Novog Sada otišli pravo za Beograd, u Urgentni centar, gde sam sedeo osam sati. Ono što je zanimljivo je da su tada došla dva saobraćajna policajca i insistirali su da ja uradim alkotest, iako ni u jednom trenutku nisam vozio. Sumnjam da su oni poslati po nečijim instrukcijama - kaže Lešanović za Espreso.

*Pomenuli ste da vas Čanak nije tukao sam? Ko su batinaši koji su bili sa njim i da li su oni ikada izašli na sud?

- Sve vreme me je tuklo njegovo obezbeđenje, a on me je samo jednom udario štapom. On na sudu priča pet različitih priča, pa više ne mogu da pohvatam da li me je on tukao sam, da li me nije tukao, da li sam pao sam na bananu...

- Ne znam ko su ljudi koji su me tukli. Nikad se nisu pojavili na sudu niti se igde pominju.

*Čanak je izjavio da ste sami pali i povredili se jer ste bili mnogo pijani. Kako komentarišete tu izjavu?

- Od kafane do parkinga na kom se desio napad imate 35 metara. Iz kafane sam najnormalnije izašao, došao do kola, hteo da sednem u kola, ali kad je taj džip prošao ja sam stao da propustim ljude da se parkiraju na naše mesto, da bismo mi mogli da izađemo. Tako da je njegova priča jedna čista izmišljotina.

*Kako je moguće da za nanošenje teških telesnih povreda neko dobije oslobađajuću presudu?

- To niko ne zna! To ne zna ni moj advokat, ni mi, ni niko živi! To je viša sila! Mi smo mislili da će dobiti ozbiljan zatvor. Na poslednjem suđenju me je napao da ja tražim pare. Na to sam mu odgovorio da ja ne želim novac, već da zakon uradi kako treba, a ne da me prebiju njih trojica i da niko ne odgovara.

*Ko štiti Nenada Čanka?

- On sam sebe štiti svojim položajem u Novom Sadu. On je tamo neki šerif, šta je, ja ne znam. Zato moj slučaj i dalje ne dobija epilog na sudu - zaključuje Lešanović.

(S. T. )

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.