Pavle Lešanović: Čanak je oslobođen optužbi da me je tukao jer je on NOVOSADSKI ŠERIF!
Foto: Dragana Udovičić

druga strana priče

Pavle Lešanović: Čanak je oslobođen optužbi da me je tukao jer je on NOVOSADSKI ŠERIF!

Kako navodi sagovornik Espresa, lider socijaldemokrata je zaštićen pred zakonom
Objavljeno:

Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine je pre par dana oslobođen optužbi za navodno prebijanje Pavla Lešanovića ispred kafane „Tako je suđeno“, koju je tada držao bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koje se desilo u septembru 2012. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sud je utvrdio da Čanak nije naneo lake telesne povrede Lešanoviću, a optužnica da je u istom slučaju ugrozio bezbednost je zastarela.

Čanak oslobođen optužbi za tuču u kafani!

Ipak, Lešanović tvrdi, u razgovoru za Espreso, da on jeste pretučen te večeri, a kako navodi, lider socijaldemokrata je zaštićen pred zakonom jer je on "novosadski šerif".

Ceo intervju sa Pavlom Lešanovićem, možete pogledati ovde:

*Šta se tačno desilo te večeri 2012. na parkingu ispred kafane "Tako je suđeno"?

- Te večeri izašao sam iz kafane u 5.30. Velikom brzinom naleteo je džip "Vrangler" zelene boje, sa velikim svetlima. Stao je, a sa prednjih mesta izašla su dva muškarca. Sa zadnjeg sedišta sa desne strane izašao je gospodin Čanak. Prošao je pored jednog od njih i rekao mu "da mi je*e majku beogradsku".

- Ja sam to shvatio kao da me on zove nazad u kafanu jer je sedeo sat i po vremena pre toga sa mnom, za istim stolom. Prišao je, udario me je štapom po glavi, sa leve strane. U tom trenutku me je njegov vozač, telohranitelj udario i polomio mi dva rebra. Drugi me je šutirao patikama. Dok su me oni šutirali, on je otišao kod dečka koji me je vozio, uperio je pištolj u njega i rekao da stavi ruke na volan, da ga nije video, da nije bio tu, kao i da krene pet minuta posle njih.

- Kad su otišli, dečko koji je bio sa mnom me je podigao, uzeo moje telefone i tad smo primetili da mi je nestao sat.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.