MUTAVI ZNAO DA GA UBICE JURE: Stankoviću ni pancir nije pomogao, ubica bio na sahrani?
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Nije izbegao smrti

MUTAVI ZNAO DA GA UBICE JURE: Stankoviću ni pancir nije pomogao, ubica bio na sahrani?

- Stanković je zbog svojih poslova bio upozoren pre izvesnog vremena da mu se sprema ubistvo, kao i da mu "o glavi" rade ozbiljni kriminalci sa kojima je ušao u sukob. Zato je u poslednje vreme počeo da nosi pancir, koji je imao i u momentu ubistva - kaže izvor blizak istrazi
Objavljeno: 14:38h
foto: Damir Dervišagić

Kako saznajemo, među prisutnima na ovoj sahrani je bilo dosta policajaca u civilu, jer je jedan krak istrage ukazivao na to da će neposredni ubica, ili neko od njegovih neposrednih pomagača biti na ispraćaju.

Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)

- Stanković je zbog svojih poslova bio upozoren pre izvesnog vremena da mu se sprema ubistvo, kao i da mu "o glavi" rade ozbiljni kriminalci sa kojima je ušao u sukob. Zato je u poslednje vreme počeo da nosi pancir, koji je imao i u momentu ubistva, kao i da se kreće po gradu u društvu Milorada Đurića, još uvek aktuelnog komandira straže u beogradskom CZ-u, koji mu je praktično bio obezbeđenje. Međutim, likvidacija je bila isplanirana do najsitnijih detalja, izvršili su je veoma iskune ubice koje su uprkos panciru izrešetali stankovića sa nekoliko desetina metaka i ubiili ga na mestu - kaže izvor blizak istrazi.

Ubice u Saleta Mutavog iz dva kalašnjikova ispalile 60 metaka, telohranitelj pucao, ali nikog nije ranio!

Podsetimo, jučerašnjoj sahrani su na Novom groblju prisustvovali i predsednik Jugoslovenskog sportskog društva i prvi čovek privremene Uprave FK Partizan Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, kao i fudbaleri Saša Ilić, Valerij Božinov, Miroslav Vulićević i Bojan Ostojić.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.