MUTAVI ZNAO DA GA UBICE JURE: Stankoviću ni pancir nije pomogao, ubica bio na sahrani?
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Nije izbegao smrti

MUTAVI ZNAO DA GA UBICE JURE: Stankoviću ni pancir nije pomogao, ubica bio na sahrani?

- Stanković je zbog svojih poslova bio upozoren pre izvesnog vremena da mu se sprema ubistvo, kao i da mu "o glavi" rade ozbiljni kriminalci sa kojima je ušao u sukob. Zato je u poslednje vreme počeo da nosi pancir, koji je imao i u momentu ubistva - kaže izvor blizak istrazi
Objavljeno: 14:38h

Aleksandar Stanković, poznatiji kao Sale Mutavi, sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu. Veliki broj rodbine, prijatelja i navijača Partizana, u trenerkama i sa grobarskim obeležjima, kao i drugova iz srednje škole oprostio se od Aleksandra u suzama, noseći bele ruže, a brat od tetke je nosio krst.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od njegovih najboljih drugova, Veljko Belivuk, održao je poslednji govor brutalno ubijenom vođi navijača Partizana, čiji je sanduk bio pokriven zastavom voljenog kluba dok je spuštan u raku.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je bio dvadesetak metara udaljen u trenutku ubistva od audija u kome je Stanković izrešetan.

DETALJI ZLOČINA: Sale Mutavi praćen u stopu celo veče, ubice bile brutalne i nemilosrdne! (FOTO)

foto: Zorana Jevtić

Sale Mutavi je rušio Savamalu? Da li je ubijeni vođa navijača Partizana jedan od FANTOMAŠA?

- Hteli su da ukaljaju tvoje ime, ali nisu uspeli. Nije me sram da kažem da sam plakao. Pusti nas da se isplačemo još danas. Baš sam juče pomislio: „Ajde, tigre, dobra ti fora, dosta si nas ložio, ustani! Ali tigar ne može da ustane, otišao je u večna lovišta. Nastavićemo tamo gde si ti stao. Kao što si govorio, nismo mi neke gospođe, mi smo vojska! Nećemo pokleknuti pred neprijateljima. Ljut sam na tebe samo zbog jedne stvari, jer mi nisi dozvolio da te poslednji put zagrlim pred put - rekao je vidno potreseni Belivuk.

DETALJI ZLOČINA: Sale Mutavi praćen u stopu celo veče, ubice bile brutalne i nemilosrdne! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.