ISKOPALA BIH OČI BOLESNIKU: Ispovest majke devojčice koju je ispred škole ljubio pedofil!
Foto: Vranjske

jeziva priča

ISKOPALA BIH OČI BOLESNIKU: Ispovest majke devojčice koju je ispred škole ljubio pedofil!

Pedofil je mom Slađanu rekao "nećeš moći da me odvojiš od nje" i ponovio da će se moja ćerka udati za njega čim završi osnovnu školu
Objavljeno:

Iako su, kako tvrdi, ona i suprug Slađan ćerku držali pod kontrolom, u septembru je Nenad došao po platu u Vranje i tada je pozvao N. S., koja je bila u školi.

- Videla se sa njim, ali ih je primetio naš rođak i javio nam. Moj suprug ih je presreo i otišli su u kafanu. Ali moj muž je blaži nego ja. On je razgovarao, a ja bih bolesniku oči iskopala. Pedofil je mom Slađanu rekao "nećeš moći da me odvojiš od nje" i ponovio da će se moja ćerka udati za njega čim završi osnovnu školu. Posle nas je psiholog zvao iz škole i rekli smo da na sve načine pokušavamo da je otrgnemo od njega - navodi majka.

Od tada do ponedeljka, prema tvrdnji Verice, njena ćerka se nije videla sa Stevanovićem. Tada ju je pozvao dok je bila na času, i kako joj je ćerka prenela, "zapretio joj da izađe sa časa jer bi u suprotnom mogao da povredi njenu porodicu".

- Ćerka je izašla sa časa i tada se desilo sve to što se desilo. Ona je posle popila šest analgina i završila je na Dečjem odeljenju bolnice, a ja sam obilazila policiju i tužilaštvo. Zlotvora nisu uhapsili sve dok nisu osvanule te fotografije! Iako nije prijatno da to vidimo, hvala Bogu na tome, bar je sprečeno neko veće zlo - kaže zabrinuta Verica.

Verica pokušava da shvati svoju ćerku i napominje da je devojčica naivna i povodljiva, i da može da je prevari i petogodišnje dete samo ako poželi.

- Prošle godine smo doživeli neviđen stres kada nam se u 15. godini udala starija ćerka, odmah posle osnovne škole.

- Stalno joj pričamo, ali je ona mnogo naivna. Radim kao čistačica, volela bih da imam više vremena da budem sa ćerkom, ali se suprug i ja trudimo da joj pružimo sve da ne bude bosa, gladna, gola... Učim je i kakve opasnosti vrebaju od tog Fejsbuka, ali je mnogo naivna... - konstatuje Verica.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.