ISKOPALA BIH OČI BOLESNIKU: Ispovest majke devojčice koju je ispred škole ljubio pedofil!
Foto: Vranjske

jeziva priča

ISKOPALA BIH OČI BOLESNIKU: Ispovest majke devojčice koju je ispred škole ljubio pedofil!

Pedofil je mom Slađanu rekao "nećeš moći da me odvojiš od nje" i ponovio da će se moja ćerka udati za njega čim završi osnovnu školu
Objavljeno:

Verica S. (41), majka N. S. (13) iz Vranja, nad kojom je nedozvoljene polne radnje vršio Nenad Stevanović Roki (37), zbog čega je uhapšen, tvrdi da je ovog pedofila prijavljivala policiji i tužilaštvu, ali da nisu reagovali, prenosi Blic.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Moja ćerka se sa njim, zlotvorom, upoznala preko Fejsbuka i u julu je pobegla da se uda za njega! Prijavili smo to policiji i tužilaštvu, vratili su nam ćerku, ali tog pedofila nisu uhapsili!

- Ginekolog je tada utvrdio da je sve u redu sa mojom ćerkom! Ali su policija i tužilaštvo morali da ga uhapse! Da jesu, ne bi došlo do ovoga - kaže Verica S.

On je ljubio devojčicu ispred škole u Vranju: Procureli jezivi detalji njegovog bluda sa detetom! (FOTO)

Stevanović je uhapšen prekjuče nakon što su policiji, u ponedeljak, dostavljene fotografije na kojima se vidi kako ljubi devojčicu N. S., učenicu sedmog razreda, ispred OŠ "Radoje Domanović".

- Posle tog pokušaja udaje, ćerka se nije viđala sa njim. Pričala sam joj stalno da to nije za nju. Našla sam i njegov broj telefon i pitala ga da li je normalan a on je odgovorio da jeste! Vraga je normalan, bolesnik, kada muva dete kome otac može da bude. Rekao mi je da će čekati da moja ćerka završi osnovnu školu i da će se tada oženiti njom - nastavlja priču Verica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.