Oproštajno pismo funkcionerke BIA koja je ubila majku, psa, pa sebe: Skratiću nam muke!
Foto: Kurir

tragična pozadina

Oproštajno pismo funkcionerke BIA koja je ubila majku, psa, pa sebe: Skratiću nam muke!

Majka zbog svoje bolesti nema život kakav dolikuje jednom čoveku. Trebalo joj je dozvoliti eutanaziju da se spase muka. Nas dve nemamo više snage da se nosimo sa njenim tegobama...
Objavljeno: 11:45h

- Pre mesec dana bila sam kod njih. Mira nije mogla da govori, ležala je u krevetu i delovala je bespomoćno. Vesni je bilo mnogo teško da gleda majku takvu, ali borila se kao lavica. Dešavalo se da me pozove i da usred priče o Mirinom teškom stanju počne da plače, a i ja sa njom. Zaista se borila za Miru. Imale su više sestrinski nego odnos majke i ćerke. Oblačile su se isto, imale iste frizure... - dodaje Marija.

foto: Dragan Udovičić

Ona dodaje da će ih uvek pamtiti po tome što su bile dostojanstvene i nikada nikome nisu pokazivale koliko im je teško. S druge strane, među stanarima u zgradi u ulici Matice srpske i dalje vlada neverica zbog pomisli na to šta je Vesna uradila.

Vesna Mišković je ubistvo, a potom i samoubistvo izvršila iz privatnog oružja.

Prema navodima komšija, Vesna Mišković je radila u Bezbedonosnoj informativnoj ageniciji i o tome nikada nije htela da priča. - Iako nikada nije rekla gde radi, saznali smo da je visoki funkcioner BIA. Jednom nije htela da se snima za televiziju, pa je rekla da to nije u njenom opisu posla - rekle su komšije.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.