Oproštajno pismo funkcionerke BIA koja je ubila majku, psa, pa sebe: Skratiću nam muke!
Foto: Kurir

tragična pozadina

Oproštajno pismo funkcionerke BIA koja je ubila majku, psa, pa sebe: Skratiću nam muke!

Majka zbog svoje bolesti nema život kakav dolikuje jednom čoveku. Trebalo joj je dozvoliti eutanaziju da se spase muka. Nas dve nemamo više snage da se nosimo sa njenim tegobama...
Objavljeno: 11:45h

Vesna, koja je bila zaposlena u BIA, detaljno je pojasnila u pismu da je izvršila samoubistvo jer se tako dogovorila sa majkom, jer joj je obećala da neće živeti bez nje, a kao razlog ubistva psa Lakija navela je da ne želi da on nakon svega završi u nekoj kafileriji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jeziva porodična tragedija dogodila se u stanu u ulici Matice srpske 101 u beogradskom naselju Mirijevo. Pre nego što je ubila majku, Vesna je pozvala svoju tetku Mariju Radovanović, koja sa porodicom živi u Omoljici kod Pančeva.

foto: Marina Lopičić

- Sa Vesnom sam se ranije dogovorila da dođem u ponedeljak po podne da ih posetim. Međutim, oko 13 časova ona me je pozvala i rekla da vodi majku u bolnicu, jer je preminula, i da mi je kod komšije ostavila torbu, pošto se verovatno nećemo videti. Glas joj je delovao sasvim normalno. Čak me je pitala šta kuvam za ručak, na šta sam joj odgovorila - gulaš. Ni slutila nisam šta će se desiti - sa suzama priča Vesnina tetka Marija.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

foto: Dragana Udovičić

Ona dodaje da oproštajno pismo koje joj je sestričina ostavila još nije dobila, jer je kod istražitelja i da ona ne zna šta je Vesna navela kao razloge za tragediju. Takođe ne zna ni kada će biti kremacija Vesninog i Mirinog tela.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.