Tajne elitne prostitucije! Madam Željka: Nisam ku*va, ali... Plaća se više hiljada evra (FOTO)
Foto: facebook / željka rolović

otvorila dušu

Tajne elitne prostitucije! Madam Željka: Nisam ku*va, ali... Plaća se više hiljada evra (FOTO)

Natalija, Sofija, Monika samo su neke od devojaka iz Srbije koje i ovog leta “pale i žare” po crnogorskom primorju, udarajući štiklama do skupocenih jahti bogate klijentele, spremne da za “vruć” provod plate i nekoliko hiljada evra
Objavljeno: 09:52h

Željka je u avgustu prošle godine hapšena zbog sumnje da se bavila organizovanjem elitne prostitucije, za šta je potpisala sporazum o priznanju krivice.

- Ma ja i ne znam šta piše u tom sporazumu. Ovaj put to zaista nije imalo veze sa prostitucijom. Ja se time ne bavim. Prosto se skupilo dobro društvo. Bogati muškarci, lepe devojke, ali to su moje drugarice. Nisam kriva što su lepe. I čemu fama, čim odeš na jahtu, odmah si kurva - kaže Željka.

U elitnoj prostituciji cene usluga su od 100 evra pa naviše, a neka srednja cena je 150 evra za sat vremena. Ipak, sve zavisi od dogovora sa klijentom.

Klijent za celu noć uglavnom plaća 500 evra.

Kako navode naše sagovornice, cene na Crnogorskom primorju su veće jer su klijenti mahom stranci Rusi, Italijani, Englezi... One navode da najčešće nema klasičnog dogovora oko tarife i da je bogata klijentela uvek ljubazna i, što je još važnije, galantna. Nije retkost da ukoliko imaju izuzetne klijente, što se tokom letnjih meseci često događa na Crnogorskom primorju, za vikend zarade i nekoliko hiljada evra. Uz dobru zaradu, kažu naše sagovornice, obezbeđen je i sav ostali luksuz - najbolja hrana, luksuzno piće...

Jahtom “Aphrodite”, ispred koje je policija zaustavila devojke, gazduje kompanija “Northrop & Johnson”, koja je iznajmljuje za 120.000 evra nedeljno. Jahta može da primi deset putnika, ima jednu veliku kabinu, dve VIP i dve obične kabine.

Vlasnica licence „Mis Hrvatske“ Iva Loparić pre nekoliko dana objavila je da je od izvesne Antee preko FB dobila ponudu da prošlogodišnja misica Maja Spahija (23) iz Šibenika za vikend ode u Singapur i dobije 10.000 evra.

Istovetnu ponudu od iste devojke nekoliko dana ranije je dobila i misica Crne Gore Nataša Milosavljević.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.