Tajne elitne prostitucije! Madam Željka: Nisam ku*va, ali... Plaća se više hiljada evra (FOTO)
Foto: facebook / željka rolović

otvorila dušu

Tajne elitne prostitucije! Madam Željka: Nisam ku*va, ali... Plaća se više hiljada evra (FOTO)

Natalija, Sofija, Monika samo su neke od devojaka iz Srbije koje i ovog leta “pale i žare” po crnogorskom primorju, udarajući štiklama do skupocenih jahti bogate klijentele, spremne da za “vruć” provod plate i nekoliko hiljada evra
Objavljeno: 09:52h

Na samo jednom sajtu juče je u Beogradu bilo oglašeno više od 300 devojaka. Sagovornica “Blica” kaže da ta brojka nije realna, jer mnoge dame daju po nekoliko oglasa da bi prikupile što više mušterija.

- Bogatih stranaca ima i ovde, ali nema sunca, sunčanja i jahti - kaže ona.

Za razliku od beogradskih sajtova, koji su prepuni oglasa, na sajtovima na kojima se oglašavaju devojke iz Budve i Podgorice bilo je samo tridesetak dama. Doduše, i dva muškarca žigola. Interesantno je da su sve devojke navodile da su bivši top modeli, umetnice, čak i porno-zvezde.

- Za prostituciju na Crnogorskom primorju nikada nije bila potrebna reklama niti sajt. Potrebno je samo da ste tamo i posao sam dolazi - kaže naša beogradska sagovornica.

- Nisam kurva. Da jesam, naplaćivala bih na sat. Ja sam samo zgodna devojka koja voli luksuz. Kada vidim bogate muškarce, priđem i družim se sa njima - kaže za Kotoranka Željka Rolović (39), poznata kao Madam Željka, koja je u sredu privedena pošto je tivatska policija kod njene drugarice Eme Đuhić pronašla sedam grama kokaina.

Krenule su na jahtu u kojoj ih je navodno čekao bogati šeik, ali Željka tvrdi da na jahti nije bilo nikakvog šeika.

- Mi smo te muškarce upoznale na koncertu u diskoteci “Top hil”. Sedeli smo zajedno u separeu. To je grupa Italija, Engleza, Hrvata... Pao je dogovor da u sredu krenemo na proputovanje po hrvatskim ostrvima. I tu na carini u marini Porto Montenegro nas je zaustavila policija. Pretresli su nas i kod Eme našli kokain, sedam grama - kaže Željka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.