Svi znaju za Arkana, ali malo ko zna kako se zove njegov ubica i kako izgleda! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanovic Cile, Youtube printscreen

u zemlju propao

Svi znaju za Arkana, ali malo ko zna kako se zove njegov ubica i kako izgleda! (FOTO)

15. januara 2000. godine desilo se ubistvo koje će u Srbiji biti propraćeno skoro kao nijedno pre. Ipak, neki delovi su i dalje u magli
Objavljeno: 14:04h

Dragan Nikolić uhapšen je 2003. u jednom stanu u Beču, tri godine nakon raspisivanja poternice.

foto: Dragana Udovičić

Nedavno su ga u zatvoru posetile i novinske ekipe kojima je rekao:

- Vežbam redovno, i mnogo čitam, filozofiju pre svega, recimo Marka Aurelija. Pišem i pesme. Možda ću jednog dana da izdam knjigu... Sve je ovde kao i napolju, grad u malom, nemam na šta da se žalim - kazao je on, i nagovestio da bi u knjizi koju piše mogao da otkrije sve.

Kaznu služi u Zabeli.

Kakav šmeker: Arkan je činio za Cecu ono što bi malo koji muž za svoju ženu! (FOTO) (VIDEO)

Gavrić, glavni izvršilac dela, je sa suprugom Danijelom Lukić i dve maloletne ćerke u trenutku kada je uhapšen živeo u luksuznom apartmanu sa pogledom na more u Kejptaunu. Uhapšen je krajem 2011. godine.

Od toga dana do danas ubica Željka Ražnatovića Arkana na sve načine se bori da ostane u toj državi. Najpre je zahtevao status izbeglice, za koji je odbijen, a potom je tražio azil u JAR. Tvrdio je da će, ukoliko bude bio vraćen u Srbiju, sigurno biti ubijen iz osvete.

Otkrivena tajna o Arkanu: Za vreme rata prodavao oružje i snimke srpskih zločina Hrvatima

Ministarstvo pravde Srbije ni posle pet godina od hapšenja Dobrosava Gavrića (42), koji je pred Višim sudom u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana, nije dobilo odgovor na zahtev za njegovo izručenje našoj državi, prenela je srpska štampa nedavno. Posle obimne dokumentacije i nekoliko njenih dopuna, ministarstvo je kolegama u Južnoafričkoj Republici dva puta slalo "urgencije", ali odgovor do danas nije stigao.

Milan Ðuričić i dalje je u bekstvu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.