Svi znaju za Arkana, ali malo ko zna kako se zove njegov ubica i kako izgleda! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanovic Cile, Youtube printscreen

u zemlju propao

Svi znaju za Arkana, ali malo ko zna kako se zove njegov ubica i kako izgleda! (FOTO)

15. januara 2000. godine desilo se ubistvo koje će u Srbiji biti propraćeno skoro kao nijedno pre. Ipak, neki delovi su i dalje u magli
Objavljeno: 14:04h

Željko Ražnatović Arkan ubijen je na pragu 2000. godine, u hotelu Interkontinental (danas: Crown Plaza), oko 17 časova. U holu ovog hotela, nedaleko od recepcije, sedeo je Arkan sa svojim društvom, a neposredno pre ubistva, saizvršioci su se sa njima rukovali, prijateljski, gotovo bratski pozdravili.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako je u hotel došao sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i telohraniteljem Zvonkom Mateovićem, oni u trenutku ubistva nisu bili pored Arkana, već su razgledali butike u hotelu.

Nije samo Arkan! Ovo su svi žestoki momci koji su bili u vezi sa Cecom! I svi su mrtvi! (FOTO)

Samo nekoliko minuta pre toga, pred hotelom su stala dva automobila. Iz njih su izašli Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji su od ranije bili poznati policiji, Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić.

Očajni Srbi prodaju bubrege na Internetu! Organe nude vrhunski sportista, otac bez keša... (FOTO)

Samo Pegla je ostao na parkingu, dok su ova trojica ušli u hol spremajući se da počine ubistvo o kom će Srbija pričati godinama.

Uz Arkana, ovo joj je najveća tragedija: Noć kada je zverski ubijena žena koju je Ceca najviše volela!

Gavrić, Arkanov ubica, seo je u drugi separe, nekoliko metara iza Arkana. Prišao je minut kasnije, ispod kaputa izvadio pištolj “CZ 99″, i sa tri metka u potiljak presudio vođi tigrova.

foto: Profimedia

Arkan je prebačen u Uregentni centar, gde je zvanično proglašen mrtvim.

Pravi nalogodavac nikad nije otkriven, a Ðuričić i Nikolić osuđeni su na po 30 godina kao saučesnici u Ražnatovićevom ubistvu, dok je Dobrosav Gavrić osuđen na 35 godina.

Ubica, a s njom mala maca: Ovim rečima je zaljubljeni Arkan ostavio ženu kad je upoznao Cecu i kupio je zauvek!

Iako se nikad nije otkrilo ko je naručilac Arkanovog ubistva, iako je Arkan za mnoge bio heroj (za neke i antijunak), zanimljivo je da se o njegovim ubicama malo ili nimalo zna.

Šta se desilo sa njima, i ko su ti ljudi?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.